AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Найсмішніші приводи для розлучень

Нижче наводиться хіт-парад найбільш смішних приводів для розлучень, які були в історії людства:

1. У грудні 2011 99-річний житель Італії подав на розлучення, як тільки знайшов любовні записки, які його дружина, якій виповнилося 96 років, писала коханцеві в 1940-і. Після завершення розлучення вони отримали звання «самих літніх розведених у світі».

2. Шлюб румунського подружжя був щасливим. Однак через 8 місяців їм довелося розлучитися, оскільки вони виявилися повністю несумісними. Саме так вважав 67-річний чоловік. Несумісність полягала в тому, що кішка дружини, яку вона завела ще до шлюбу, з'їла двох папуг чоловіка. Вони скрашували самотність самотнього пенсіонера до весілля.

3. Британець Ніл Дьюхарт розлучився через футбол. Дружина випрала футболку, на якій були залишені автографи різних футболістів. Чоловік розцінив це як вандалізм.

4. У 2008 році в Америці сталося розлучення з причини зламаного протезованого пеніса. Чоловік поставив протез для того, щоб його збільшити, проте він зламався під час сексу.

5. Німець приревнував дружину до собаки, якому вона приділяла багато часу. Тому він почав годувати собаку, який, до речі, був чемпіоном багатьох виставок, смачною, але шкідливою їжею. В результаті, собака помітно погладшав і більше не відповідав вимогам виставок. Дружина ж, здогадавшись про витівки чоловіка, подала на розлучення.

6. Італійська пара зіграла красиве весілля і поїхала у романтичну подорож до Парижа. Однак відразу ж після повернення додому дружина подала на розлучення. Справа в тому, що чоловік обожнював свою маму, тому взяв свекруху в подорож.

7. Андрій Карпов, житель Мурманська, програвся в карти. Однак він вирішив поставити на кін дружину. Його суперник погодився і виграв чергову партію. Ми не знаємо, чи погодилася дружина сплатити борг чоловіка, однак вона розлучилася з невдахою гравцем і вийшла заміж за його суперника.

8. Архіолог з Єгипту подав на розлучення всього після двох днів шлюбу. Він прийняв це рішення тому, що його дружина виявилася лисою. Чоловік з'ясував це при досить цікавих обставинах: при занятті любов'ю чоловік погладив жінку по голові. Він прийшов у жах, побачивши, що волосся залишилися у нього в руці. Немолодий чоловік деякий час перебував у шоці, після чого вирішив, що йому не потрібна жінка, яка підносить такі сюрпризи.

9. Американець Деніельсон - просто справжній садист. Він забороняв дружині читати детективи. Він читав книги заздалегідь, і на кожній 30-й сторінці записував ім'я вбивці. Зрозуміло, інтерес до книги відразу ж пропадав. Після вивчення матеріалів справи суддя, без зволікання, дав розлучення "з причини жорстокості і гноблення з боку чоловіка".

10. Американський чоловік не дуже схвально висловився про Дженіфер Лопес, яка грала головну роль в одному з фільмів. Дружина, яка є фанаткою актриси, наговорила йому купу грубощів. Вона також підпалила гараж чоловіка. Суд розвів їх досить швидко, однак чоловікові довелося чекати ще кілька місяців, поки дружина компенсує вартість згорілого гаража.

11. Одна жінка приховала цілих 6 років свого віку. Вона прикидалася 24-річною дівчиною, хоча насправді їй було 30 років. У листопаді 2007 року, коли з моменту весілля пройшло вже 10 років, чоловік дізнався правду і зажадав розлучення.

12. У Франції жінка вирішила розлучитися з чоловіком після довгих років спільного життя. В якості причини вона вказала недолік сексу. У результаті, жінка отримала компенсацію в 14 000 євро.

13. Для того, щоб почати процедуру розлучення в Японії, досить, щоб один з подружжя прийняв непристойну позу уві сні.

14. У Канаді для розлучення досить, щоб чоловік голосно хропів ночами і заважав спати іншим.

15. У Саудівській Аравії чоловік не повинен забувати приносити жінці каву, інакше суд може їх розвести.

16. Румунка пішла на розлучення через те, що чоловік не любив носити спідню білизну.

17. Суд Нігерії не дав дозволу на розлучення через те, що жінці не подобався величезний пеніс чоловіка. 22-річна жінка повинна повернутися до сімейного вогнища. Тому ЦЕ не є причиною для розлучення.

18. Чета Клариче з Боснії, швидше за все, жила б щасливо досі, якби не любила сайти знайомств.Вже через рік після весілля вони розлучилися, тому що підозрювали один одного в зраді - вони познайомилися в Інтернеті під ніками Цукерка і Принц Щастя. Однак вони це зрозуміли тільки після зустрічі в реалі.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Найсмішніші приводи для розлучень, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca