AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції

На Полтавщині громадяни дякують працівникам ДержавтоінспекціїНещодавно на ім’я тимчасово виконуючого обов’язки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював щирі слова вдячності на адресу працівників Державтоінспекції за небайдужість та допомогу, коли він потрапив у скрутну ситуацію на дорозі.

У неділю, 30-го листопада, близько п’ятої години 10 хвилин, чоловік рухаючись на власному автомобілі «Renault Master» по автодорозі Київ-Харків в напрямку міста Київ. Під час руху на 373 км автодороги при заносі на сніговій та слизькій проїзній частині вантажний фургон перекинувся в кювет.

Працівники Полтавського взводу ДПС ДАІ старший прапорщик міліції Ігор Губеня та прапорщик міліції Євгеній Сердюк, відразу прийшли на допомогу власнику «Renault Master», останній навіть не встиг вийти із салону автомобіля. Представники Державтоінспекції не лише підтримали чоловіка в скрутну хвилину, але і знайшли можливість доставити транспортний засіб за місцем проживанням водія. Вартові доріг власноруч допомогли затягти автомобіль на евакуатор, при цьому не перешкоджаючи іншим учасникам дорожнього руху рухатися на важливій автомагістралі країни.

«Хочу висловити працівникам ДАІ найкращі побажання за чуйність та доброзичливість, які допомогли мені в неприємній ситуації. Своїм вчинком ви дійсно довели, що наполегливість, працездатність та людяність закономірна для людей в погонах. Бажаю правоохоронцям та їхнім родинам успіхів у нелегкій праці, здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани від водіїв та нових професійних успіхів» — написав вдячний чоловік.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca