AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Розлучення - головне, що потрібно знати!

Отже, ви прийняли рішення, що шлюб все ж таки необхідно розірвати. Всі документи вже зібрані, заяву подано. Це один з найскладніших етапів у вас в житті. Зараз ви, крім вирішення фінансових негараздів, змушені займатися з'ясуванням відносин з чоловіком і поясненнями перед ріднею. Ви зараз займаєтеся налаштуванням нового життя, а це, як відомо, дуже складно, особливо, коли біль на душі все ще не замовкає.

 

Ви сумніваєтеся: а чи правильно ви вчинили? Ви постійно думаєте: як воно все буде далі?

Зараз головне пам'ятати, що ви на вірному шляху, і навіть, якщо вам зараз здається, що все це ніколи не закінчитися, то не впадайте у відчай. Пам'ятайте напис на каблучці Соломона: «І це пройде»? Спробуйте заспокоїтися і з тверезою головою займатися налаштуванням нового, не менш щасливого, життя. Запам'ятайте, нам завжди даються випробування, які можна осилити.

Все, що не може знищити, робить сильнішими. Перестаньте постійно прокручувати ці переживання всередині. Тільки не варто близьких піддавати необхідності постійно вас втішати. Якщо є кілька відсторонених людей, краще розповісти все їм.

Все погане - тимчасово, і незабаром воно закінчиться

Швидше за все вони дадуть вам конструктивну пораду. Якщо у вас є знайомі, які колись розлучалися, поговоріть з ними, можливо, вони поділяться досвідом, як вони пережили розлучення, і що їм допомогло на такому не зовсім радісному етапі життя. Багато з тих, хто розлучилися, стверджують: все погане - тимчасово, і скоро воно закінчиться. Що може допомогти вам впоратися з труднощами?

 

1. Сходіть ДО СІМЕЙНОГО ЮРИСТА

Дійсно, грамотний фахівець може допомогти вам досягти душевної рівноваги. Адже це так важливо для вас зараз. Рідні часто не можуть вам допомогти тверезо проаналізувати ситуацію, а навпаки, тільки збільшують ваші переживання. Вам необхідно зараз знайти віру в себе, а це може допомогти зробити тільки дипломований фахівець.

Юрист також допоможе вам зрозуміти і прийняти причини розпаду вашого шлюбу. Це необхідно, щоб при налаштуванні нових стосунків, ви врахували помилки минулого.

Слід замислитися також про те, щоб зводити до юриста і вашу дитину. Якщо ви помічаєте у неї розлади сну, дратівливість, агресію, варто звернутися до фахівця. Він допоможе вашій дитині пристосуватися до нового устрою життя.

 

2. Зберігайте спокій

Зараз дуже складно тримати себе в руках. Головний етап розлучення фактично вже пройде: ви поставили всі крапки над «і». На загальний огляд виставлені всі найбридкіші моменти вашого життя, всі їх обговорюють. Це складно витримати, навіть, найстійкішим людям.

Ви повинні розуміти, чим більше ви будете переживати, тим більше будете уразливі. Ваша колись кохана людина виявляється не такою вже й гарною. Так як прожили ви з нею не один рік, він знає вас досить добре, тому, куди «бити», знає напевно. Вам же слід або нападати у відповідь, або навчитися аналізувати і не відповідати на його витівки.

Зафіксуйте на папері ваші домовленості. Якщо ви про щось домовилися, зафіксуйте це письмово, щоб у вас були гарантії.

Ви вже зробили вибір, на користь розірвання відносин. Домовлятися конструктивно - у ваших інтересах, тому слід зробити все, щоб досягти своєї мети у режимі діалогу.

 

3. Займіться чимось

Багато жінок не зрозуміють: хіба вони нічим не займаються? По-моєму, жінка з дитиною в процесі розлучення - найзайнятіша з усіх жінок. Саме про це розмова і ведеться. Перемикайтеся з одного виду діяльності на інший. Спробуйте відпочивати.

Займіться чимось, що вам до душі. Заняття не повинно вас дратувати, а навпаки, приносити позитив у ваше складне життя. Це дасть можливість хоч якось виходити в світ і позбутися від щоденного стресу. Це може бути як вишивання, так і спорт. Зустрічі з близькими людьми - необхідна частина вашого життя на даному етапі.

Необхідно знайти віддушину. Вона повинна вас заряджати позитивом.

 

4. НЕ намагайтеся залучати ДІТЕЙ

Досить складно перевести відносини з чоловіком, з подружніх у взаємовигідні. Якщо ви розлучилися зі скандалом, то відразу ж вилучити чоловіка зі своєї голови майже неможливо.

Задумайтеся, про виграш ваших дітей від домовленостей, складених з чоловіком. Ваші діти лише виграють від спілкування їх з усіма родичами з обох сторін. А якщо задуматися ще й про психологічну травму, завдану дітям під час прийняття рішення про розлучення, то стає ясно, що дітей не можна вмішувати в процес розірвання шлюбу.

Якщо ж ви не дотримаєтеся цього, вони будуть постійно жити у внутрішньому конфлікті з самим собою. Вони будуть думати, що якщо вони спілкуються з татом, то зраджують маму. Такого допустити не можна. Іноді діти, навіть, звинувачують себе за розлучення: «Тато з мамою постійно сваряться через мене - причиною їхнього розлучення є я».

Якщо ви переступите через себе, і зможете зберегти стосунки з чоловіком на рівні домовленостей, то й ви також не загубите нічого. У вас буде з ким розділити турботу про дітей.

Далеко не кожен батько погодиться брати активну участь в житті вашої дитини, а заодно і вашій особисто. Але, а раптом, ваш чоловік захоче домовитися на ваших умовах, і у дітей буде можливість спілкуватися з обома батьками?

Яких ситуацій варто уникати?

Не слід ніколи використовувати власних дітей для досягнення власних цілей. Мається на увазі не те, що ви будете користуватися ними у вимаганні грошей від вашого чоловіка. Ми хочемо сказати, що, навіть, якщо ви просто використовуєте їх в якості жилетки - це теж використання дітей у власних інтересах. Ви зобов'язані піклуватися про їх фізичний і душевний спокій, а не розповідати їм про наболіле.

Не варто як-небудь принижувати їх батька. Не забороняйте бачитися дітям з власним татом, зрозуміло, мова не йде про випадки, коли зустрічі ставлять під загрозу життя і здоров'я дітей.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Розлучення - головне, що потрібно знати!, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca