AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Нове життя після шлюборозлучного процесу

Зараз ви вже заспокоїлися, пережили найважчий період життя. Можливо, якийсь чоловік вже підставив для опори своє надійне плече, і ви вже оповиті його любов'ю і увагою. Можливо ж, ви тільки думаєте про те, що слід зайнятися пристроєм свого особистого життя.

Стадія активного пошуку

Психологи кажуть, що зараз у вас настає період «активного пошуку». Ви заново вчіться фліртувати, зваблювати чоловіків. Тому як за довгі роки, швидше за все, ви дещо втратили навички перших побачень. Вам варто заново навчитися мистецтву зваблювання. Не варто цього боятися. Період подібної адаптації - абсолютно нормальне явище для людей, нещодавно знаходяться в розлученні. Якщо ж ви розпочали нові стосунки відразу після розірвання шлюбу, вас очікують інші проблеми.

Перший час після розлучення - дуже важливий.Зараз вам необхідна порада фахівця для правильного прийняття рішень. Ви повинні бути впевнені в собі.

 

1. НЕ ПОСПІШАЙТЕ

Паніка, що виникає при думці про самотність, починає охоплювати вас з кожним днем все сильніше. Після закінчення бойових дій, все частіше виникає страх про те, що ви залишитеся одна. Ви вже якось влаштували своє життя. Вам вже не треба тримати себе в руках, вирішуючи, що ж робити далі. Вибір вже зроблено, ваше життя вже якось організовано. Зараз у вас з'явилося більше вільного часу, ніж кількома місяцями раніше. І замість того, щоб спробувати радіти життю і влаштовувати своє особисте життя, ви вляглися на канапу, і почали роздуми в стилі: «Я нікому не потрібна!».

Часто жінки у прагненні підкорити весь світ, поспішають заводити нові романи. Ви бажаєте, щоб чоловік пошкодував, що залишив вас. Ви хотіли б, щоб чоловіки, самі укладалися в штабелі у ваших ніг. Найчастіше, кандидатура для нових стосунків особливо не вибирається. Ми не особливо перебираємо, і нам все здається не таким. А частіше проблема, навіть, не в людині, а в нас самих. Ми ще не готові до нових відносин. А подібна ситуація частіше тільки посилює наш депресивний стан. Не можна допустити, щоб у період, коли ваша душа ще ниє від старих образ, ви були знову поранені від нещасної любові. Не варто квапитись при пошуках нової кандидатури для вашого кохання. Коли мине цей час, він сам вас знайде. Не поспішайте заводити нові стосунки, доки не впорядкуєте свої думки після шлюборозлучного процесу.

Всьому свій час. Не квапте події. І на те, щоб побудувати нові стосунки з гідним чоловіком, так само необхідно час. Слід знати міру. Нові стосунки можуть погано закінчитися, а це остаточно виведе вас з ладу. Просто будьте уважні і не поспішайте. Спробуйте для початку заспокоїтися після розлучення. А потім вже будуйте нові стосунки.

 

2. ВАШЕ НОВЕ ЖИТТЯ ПІСЛЯ РОЗЛУЧЕННЯ І ДІТИ

Перший час діти будуть адаптуватися до змін. Їм варто звикнути до свого нового статусу і розриву сім'ї. Зараз у ваших дітей один з найважливіших періодів для їх подальшого психологічного здоров'я. Вам необхідно дуже уважно стежити за їх поведінкою. Бо можлива психологічна травма, заподіяна розлученням, може надалі дуже сильно похитнути психіку дитини. При найменших відхиленнях звертайтеся до фахівця. Якщо, навіть, дитина зовні ніяк не проявляє переживань з приводу розлучення мами і тата, внутрішньо вона дуже сильно засмучена. Симптомами психологічної травми може бути агресія, поганий сон. У маленьких дітей симптомами психологічних порушень можуть бути малюнки з поганим підтекстом.

Коли у вас з'являється нова кохана людина, ви не знаєте, як сказати про цю подію вашим дітям. Ви боїтеся реакції ваших дітей, боїтеся, що вони негативно поставляться до вашого обранця. Ви думаєте про устрій вашого життя разом з новим чоловіком і дітьми. Якщо у вашого обранця так само є діти, ви не знаєте, яким чином спілкуватися з чужими дітьми. Можливо, варто якось організувати спілкування між дітьми вашого супутника і вашими власними? Не переживайте. Ваші побоювання абсолютно нормальні. І якщо ви не будете сидіти, склавши руки, а готові що-небудь робити для позитивного результату устрою вашого життя, то успіх не змусить себе довго чекати. За активної позиції вас у цій ситуації, нове життя обіцяє бути радісним і щасливим для вас і ваших дітей.

 

3. НОВИЙ УСТРІЙ ВАШОГО ЖИТТЯ І КОЛИШНІЙ ЧОЛОВІК

Незалежно від наявності конфлікту при розставанні вас і чоловіка, зараз вам необхідно визначити, яку роль у вашому житті буде грати колишній чоловік. Ви повинні подумати, чи хочете ви як-небудь спілкуватися з вашим колишнім. Можливо, ви бажаєте назавжди викреслити його з життя. Чи добре ви все обдумали? Чи справді так буде краще для вас, і головне, для ваших спадкоємців? Обміркуйте все кілька разів, ніж прийняти таке важливе рішення. Спробуйте мислити конструктивно, а не з позиції скривдженої жінки.

За перший час після розірвання шлюбу, ви, напевно, вже встигли з'ясувати позицію чоловіка по відношенню до своєї колишньої сім'ї.Ви вже знаєте, чи буде надалі чоловік допомагати вам матеріально, і брати участь у вихованні дітей. Зрозумійте, що ви не можете вплинути на позицію іншої людини. Прийміть факт, що якщо ваш чоловік не хоче як-небудь брати участь у вашому житті, то ви в цьому не винні. А якщо ви все-таки змогли зберегти з чоловіком партнерські відносини, то саме зараз необхідно встановити правила гри. Будьте уважні! Домовленості поширяться на багато років вашого життя.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Нове життя після шлюборозлучного процесу, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca