AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Сімейні конфлікти та медіація

Медіація в сімейному колі- чудовий спосіб для мирного вирішення конфлікту між сімейною парою за допомогою третьої особи. Останній і є медіатором. Рішення проблеми за допомогою медіації - чудова альтернатива розгляду в суді.

Більше того, таке рішення буде мати ряд переваг. По-перше, рішення буде добровільним і справедливим. Під час вирішення конфлікту обидві сторони зможуть висловитися, викладаючи свої надії, інтереси, потреби, і таке з'ясування стосунків не переллється у сварку, бо буде присутня третя особа, що контролює процес.

При процедурі медіації навколишнє оточення повинно бути найбільш безпечним. Це зніме злість у подружжя і підвищить можливість довше вести бесіду в позитивному руслі. Медіатор допомагає сторонам знайти найбільш вигідне для сторін рішення проблеми, дає можливість висловити наміри кожної сторони. Вивчивши всі тонкощі справи, він вияснив, яким чином можливо раціонально вирішити конфлікт. Цим медіатор направляє ситуацію в русло прийнятних рішень для сторін конфлікту.

Емоційний фактор сімейної медіації

Емоційний і предметний фактори є складовими медіації. Емоційний фактор проявляється в можливості під час медіації вільно висловлювати свої емоції. Предметний фактор виявляється в тому, що суть сімейного спору не губиться протягом всієї процедури.

Психологи проводили дослідження, в ході якого встановили що, якщо накопичені емоції під час сварки сімейних пар виплеснути відразу, то подальші рішення будуть більш раціональними. Медіація, з'єднуючи емоційний і предметний фактори, є сукупністю юриспруденції та психології. Тому дотримання чітких граней - основне завдання медіатора.

Посередник дає можливість сторонам виплеснути емоції, що накопичилися. Однак, при цьому не дозволяється, щоб ці емоції впливали на прийняття розумного рішення. Основна мета медіації - допомога подружжю прийняти рішення, яке одночасно влаштовувало б усіх. Але не варто забувати, що результат процедури, головним чином, залежить від позиції клієнтів.

Переваги процедури медіації

Малі витрати і швидкість прийняття рішень- головні переваги процедури медіації. Якщо вдатися до послуг медіатора, то вирішити конфлікт можна набагато швидше, ніж якщо справу віддати на розгляд суду.

Суть полягає в тому, що подружжя саме знаходить розумний вихід із конфлікту. Це передбачає, що умови домовленості подружжя будуть виконувати з більшим ентузіазмом, ніж при винесеному судовому рішенні. Але якщо сторони так і не змогли прийти до взаємовигідного вирішення, то вони завжди можуть звернутися до суду.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Сімейні конфлікти та медіація, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca