AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Відсутність сексуального життя - привід для розлучення?

СУТЬ ПИТАННЯ:

Мені 35 років. Заміжня 5 років. Є дитина. І хоча живемо ми начебто як не погано, але сексу з чоловіком немає. Втім, з сексом завжди були проблеми. Ми дуже рідко займалися любов'ю, ну а зараз він і зовсім зник. Чоловік пояснює це тим, що він просто не хоче близькості. Коханки у чоловіка немає. Я доглянута, так що мій зовнішній вигляд не причина для небажань чоловіка. Він ідеальний батько дитині: уважний, турботливий. Навколишні просто не зрозуміють мене, якщо я захочу розлучитися. Але душа болить.

Розлучитися з чоловіком?

 

ДУМКА З БОКУ

 

Анонім:

Розлучатися вам чи ні, повинно бути суто вашим рішенням. Але для початку спробуйте про це поговорити з чоловіком. Можливо, він сам запропонує варіанти вирішення цієї проблеми. Варіанти вирішення:

        
  • - заведіть коханця суто для сексу;
  •     
  • - сходіть з чоловіком до фахівця, або, навіть, сама, якщо чоловік стане в позу;
  •     
  • - займіться самозадоволенням.

Якщо ж ви не відчуваєте до чоловіка ніяких почуттів, то можливо розглянути варіант розлучення. Так само такий поворот подій можна розглядати, якщо варіанти вирішення проблеми не підходять вам. А щодо розуміння близьких, то я скажу вам, живете ви один раз і для себе. Ви ж не будете перед ними виправдовуватися? Яка різниця, що хто подумає? Все залежить від критичності ситуації, і від місця, яке займає секс у вашому житті.

 

Бадабунда:

Ну, я думаю секс дуже важлива складова щасливого життя. Якщо жити без нього - це ж звихнутися можна. А майбутнє ще смішнішим буде! 35 років - це ж розквіт сил. Я думаю, тобі варто, по-перше, поговорити з чоловіком. Варто пояснити йому, що відсутність сексу з часом може призвести до розлучення. Наприкінці то кінців, постав йому ультиматум: або секс, або розлучення. Якщо чоловік відмовиться що-небудь міняти у стосунках, то обзаведіться коханцем.

Можливо, це якось змінить ситуацію. Хоча в такому випадку, розлучення стане ще реальнішим. Але, перш ніж розлучитися, варто спробувати вирішити ситуацію мирним шляхом. Можливо, вам варто зайняти активну позицію і самій частіше натякати на близькість? Він же не буде вас постійно відштовхувати, якщо ви самі будете ініціювати секс? Заздалегідь ясно, що він не буде дуже активний, але можливо з часом ваше сексуальне життя набуде нових фарб.

 

Імуріанка:

Зовсім недавно я сама була в подібній ситуації. Ми постійно сварилися, і все частіше без причини. Секс спочатку став досить рідкісним явищем у нашій спальні, а пізніше і зовсім пропав. Я намагалася взяти ініціативу у свої руки, але всі мої спроби були безрезультатними. Як не було прикро, але справа наближалася до розлучення. Відсутність же сексу, тільки підтверджувала факт того, що шлюб вже не врятувати.

Пізніше, я висловила йому ультиматум. Він полягав у наступному: або він, переступивши через себе, вступає зі мною в статевий зв'язок, принаймні, раз на 7 днів, або розлучення. Я сказала йому, що його небажання сприймаю як докір собі, що перестаю себе почувати жінкою. Я пояснила йому, що хочу радості в житті, а не зневіри, яку приносить відсутність статевої активності.

І можете собі уявити - подіяло. Спочатку секс давався нам досить - таки складно. Ми, буквально, через силу змушували наблизитися один до одного. Пізніше секс став систематичним, і приносив величезне задоволення. Решта проблем зникла після відновлення нашого сексуального життя сама собою.

Авторе, хочу порадити вам, виражатися своїми словами. Повірте, в тому, що вам секс потрібен і для здоров'я і для підвищення думки про себе, немає нічого поганого. Проявіть активність самі. Адже розбиту чашку не склеїти, а вашу чашу «сім'ї», на мій погляд, все ще можна врятувати від розвалу.

 

Colonna6:

Я працюю журналістом. Доводилося мені спілкуватися і з сімейним психологом. З приводу подібних ситуацій він мені сказав тільки те, що шлюб можливий, якщо в ньому й немає сексу.

Йшлося про недоглянутих жінок, яких відсутність сексу повністю влаштовує, і вони не хочуть нічого міняти. Головним чином, тому вважається, що подібні представниці прекрасної статі не хочуть сексуальної близькості.

 

Джінджерка:

Своєю розповіддю ви мене зачепили, можна сказати, за живе. Історія така ж. Спочатку мене небажання чоловіка займатися любов'ю шокувало. Відразу ж назовні вилізли мої комплекси про не привабливої зовнішності. Я замкнулася в собі, думала, що я не сексуальна. Але пізніше я задумалася, адже раніше стільки років я його влаштовувала, а зараз стала не влаштовувати? Одного разу я задумалася про те, чи хочу я насправді сексуальної близькості з чоловіком? Розумом я розуміла, що секс необхідна складова здоров'я як психологічного, так і фізіологічного. Я розуміла, що я сама не хочу близькості.

Не хочу затягувати надовго розповідь, просто скажу, що заяву на розлучення подано. У мене є коханий чоловік. Це не дивлячись на наявність у мене трьох дітей. Розберіться в собі для початку - ось вам моя порада.

 

Dezеdemon:

Подібна історія сталася у моєї подруги. Її чоловік не бажав з нею близькості. Так було все їх спільне життя. Вони зверталися до фахівців у пошуках причини відсутності бажання займатися сексом у чоловіка. Вони припускали, що у нього приховані нахили гея. Але їхні припущення виявилися помилковими.

Чоловік же просто не хотів сексу. Все ж вони народили дитину, тому як подруга буквально змусила його вступити з нею в близькість. Вона завагітніла і народила. Однак ситуація після цього не змінилася. Вони як і раніше не мали сексуального життя. Коли їй це все набридло, вона завела коханця. Пізніше вона закохалася в нього, так як щиро бажала любові. Щоб не розбивати сім'ї, їй довелося розлучитися з коханцем. Здавалося б, нічого більш не залишалося, як розійтися. Чоловік її був вірним сім'янином, люблячим татусем своєї дитини. Через час терпіння подруги вичерпалося і вона розлучилася з чоловіком. «Це було єдине правильне рішення», - говорить вона.

 

АкунаМатата:

Така історія мені відома, як нікому іншому. У шлюбі 5 років. Секс є, але головним його ініціатором постійно є я. Ми також зверталися до фахівців. Ніякий він не гей. Чоловік хоче дітей.

Але сексу немає. Дуже рідко він може сам почати секс, але швидше це відбувається з моральних причин. Мовляв, так треба. Секс з його боку відбувається не з причини щирого бажання. Якщо розглядати його ставлення до мене, то він явно любить мене. Я так само відчуваю до нього сильні почуття.

 

Aнонім:

Моя ситуація дуже схожа з попередніми історіями. Виходячи заміж, я вже знала про те, що багато сексу не буде. Чоловік з самого початку виявляв не багато інтересу до сексу. Він був вихований у високоморальній і високоосвіченій сім'ї, де секс вважався забороненою темою для розмов. Близько трьох років ми зустрічалися, після чого я вийшла заміж.

Зараз чекаємо первістка. Я згодна, що хотілося б частіше кохатися, ніж раз на місяць, проте є багато «за», які зберігають наш шлюб. По-перше, ми поважаємо і любимо один одного. Що може бути краще цього? У мене в молодості було багато коханців і пристрастей. Проте варто розуміти, що на одному інстинкті сім'ю не побудувати. Існують більш високі почуття, ніж просто пристрасть один до одного. Хоча, для когось свої цінності стоять в пріоритеті.

Зараз для мене важливіше коханий чоловік і сім'я. Для зовсім зневірених леді є таке диво як вібратор. Не варто соромитися знімати за його допомогою сексуальну напругу. Так що, думаю, треба виходити з власних бажань. Ти повинна бути щаслива. Але приймати рішення, звичайно ж, потрібно самій.

 

Анонім:

Мені дуже знайома ця ситуація. Такі ситуації, по-моєму, все більше поширені. Заміжня я 7 років. Спочатку в плані сексу все було просто ідеально. Але через пару років чоловік став ухилятися. То він втомився, то зайнятий. Він намагався себе змушувати. Чоловік рідко був ініціатором сексу, частіше я. Мені вже, навіть, набридло постійно «випрошувати» близькість.

Я й сама перестала його провокувати, самій вже близькість була не в радість. Питання про розлучення стало руба. Довго ми не наважувалися на цей крок. Потім ми стали жити як сусіди, просто в одній кімнаті. Не хотілося мені розлучатися. Він відмінний чоловік, не дивлячись ні на що. Так як дитину дуже бажали, а в нього була явна імпотенція, він став лікуватися. Зараз вже краще, хоча до ідеального сексу все ж ще дуже далеко. Не відомо, як там буде далі, але поки що живемо разом.

Моя порада: не хочете розлучатися, значить випробуйте всі варіанти мирного вирішення питання. Спробуйте сходити до лікаря. І не думайте, що результат змусить себе чекати. У цьому питанні потрібно мати терпіння. Щасти всім!

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Відсутність сексуального життя - привід для розлучення?, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca