AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Шлюборозлучний процес - професійна допомога юриста та психолога

Ну що ж, ви прийняли рішення розлучатися. Всі необхідні документи підготували. Процес запущено. Необхідно зауважити, що зараз для вас найскладніший час. Вашу голову буквально розриває від кількості питань, які необхідно вирішити.

На ваші плечі впали турботи про фінансове та моральне благополуччя вас і ваших дітей. Доводиться спілкуватися з родичами, в результаті чого всі близькі починають у вас за спиною обговорювати мерзенні подробиці ваших сварок. Не бійтеся майбутнього! Повірте, воно буде дуже яскравим і радісним! Але для цього варто докласти трохи бажання і зусиль.

 

Зараз, для вас головне усвідомити, що ви на правильному шляху. Не варто боятися змін. Незабаром чорна смуга обов'язково закінчиться, і ви зможете сміливо видихнути, усвідомивши, що ви вже давно з усім розібралися. Варто тільки пам'ятати про те, що все не вічно, проблеми, як і все інше, обов'язково пройдуть. Всі, хто проходили якось через шлюборозлучний процес стверджують, що труднощі обов'язково закінчаться, і чекати цього - не довго.

Що вам допоможе пережити труднощі?

1. Фахівець з психології

Правда. Грамотний фахівець допоможе вам добитися спокою всередині себе. Це зараз найважливіше для вас. Як не дивно, але ваші близькі, втішаючи вас, не мислять тверезо та правильно. Вони схильні співпереживати вам, а це якраз вам зараз абсолютно не потрібно. Вам потрібна порада і підтримка, а не, вибачте, підтирання соплів. Психолог та сімейний юрист допоможуть вам адаптуватися до нового устрою життя. Не шкодуйте коштів на якісного сімейного юриста та психолога. Повірте, один хороший фахівець вам зараз допоможе набагато більше, ніж натовп ваших родичів та друзів. Не сприймайте сімейного юриста та психолога, як психіатра. Ви не хворі нічим. І не думайте про це. Вам просто варто зміцнити віру в себе, навчитися тверезо оцінювати ситуацію. А це вам може допомогти зробити тільки хороший фахівець.

Якщо ви помічаєте у вашої дитини недосипання, поганий настрій, озлобленість, то, швидше за все, ваша дитина теж переживає з приводу процесу розлучення. Їй також необхідна допомога хорошого фахівеця. Якщо вашій дитині ще мало рочків, то зверніться за допомогою до дитячого психолога. Він обов'язково допоможе вашому чаду адаптуватися і нормально сприймати ситуацію роз'їзду батьків.

 

2. Знайшовши внутрішній СПОКІЙ

На даному етапі ви постійно відчуваєте емоційний наплив. Найчастіше ці емоції аж ніяк не позитивні. Але потрібно зауважити, що процес уже запущено. Тобто, головні рішення вже прийнято. Не накручуйте себе зайвий раз. Відволікаючись від неприємностей, подумайте про щось більш позитивне, ніж сімейні колотнечі, які вас вже вимотали. Вам вже нічого втрачати. Не бійтеся нічого більш зіпсувати, тому як, як би сумно це не звучало, але псувати-то вже й нема чого. Можливо, будуть обговорюватися родичами неприємні деталі вашого роз'їзду. Реагувати спокійно на подібне може тільки людина з залізним серцем.

Але варто пам'ятати, що чим більш близько до серця ви будете приймати дану інформацію, тим самим ви стаєте вразливішою. Ваш чоловік в такій ситуації, безсумнівно, проявить найгірші сторони своєї натури, про які раніше ви й не здогадувались. Будьте готові до всього. Зараз вам, можливо, доведеться захищати себе і своїх дітей (частіше в моральному і матеріальному сенсах) від загребущих рук людини, якій ви присвятили левову частку свого життя. За той час, який ви прожили разом, він вивчив вас досконально. Так що повірте, він дуже добре знає, де ж у вас знаходиться Ахіллесова п'ята, і він обов'язково цим скористається. Будьте готові до «ударів» по найболючішому. Не реагуйте на його витівки, зберігайте внутрішній спокій, хоча це інколи і ой, як нелегко зробити.

Записуйте всі розмови з чоловіком на диктофон. Не обговорюйте й не домовляйтеся ні про що в усній формі. Зафіксуйте все письмово, хоча б в електронному вигляді, щоб при нагоді у вас був доказ вашої правоти. Запам'ятайте, що звичайні для нас усні домовленості не мають ніякої юридичної сили.

Шляхи відступу перекриті, рішення прийнято. Спробуйте налагодити ділові взаємини - це вигідно для вас же в першу чергу.

 

3. ЗНАЙДІТЬ віддушину ДЛЯ СЕБЕ

Більшості наших жінок ця затія буде незрозуміла. Працююча мати, в процесі розлучення - яка жінка буде більш зайнята, ніж вона? Їй ще й треба знаходити час в'язати чи вишивати? Мова не йде про ще більш щільний графік, чи якісь додаткові непосильні для вас навантаженнях. Мається на увазі, що вам, навпаки, варто розслаблятися більше. Тільки це варто робити не дивлячись у стелю, а переключатись на заняття, яке вам подобається, яке зможе повністю вас захопити.

 

5. Не варто втручати ДІТЕЙ

Звичайно ж, дуже складно зберегти з чоловіком партнерські стосунки, але це все ж варто спробувати зробити. Особливо складно зберегти хоч якісь стосунки, у разі, якщо розлучення було пов'язано зі скандалом і конфліктом.

Але ви тільки уявіть собі, наскільки ваші діти виграють, якщо ви збережете партнерство. Сама психологічна травма дітей, заподіяна вами і вашим чоловіком від шлюборозлучного процесу, є вже достатньою підставою для того, щоб їх не вмішувати ще й у подружній конфлікт. Повірте, ваші діти тільки будуть вдячні від того, що ви зберегли партнерські стосунки.

Якщо ви збережете хоча б тимчасовий мир та спокій, то ваші діти зможуть спілкуватися і з родичами чоловіка так само. У них не буде внутрішнього конфлікту на зразок того, що спілкування з татом - зрада мами. Часто діти, позбавлені можливості спілкування з усіма членами сім'ї, себе обвинувачують в діючому конфлікті: «Це я винен у всьому!». Навіть, ви виграєте від того, що збережете умовний мир з чоловіком. Він буде розділяти з вами турботу і відповідальність за дітей.

 

Що не варто робити?

По-перше, ніколи не робіть з власних дітей жилетку для ваших сліз. Це жахливо травмує їх, ще не до кінця сформовану психіку. Ви повинні думати про їх душевний спокій та рівновагу, а не про власне его.

Ніколи не вдавайтеся до випадків приниження їх батька в присутності дітей. І, звичайно ж, не забороняйте дітям підтримувати відносини з батьком. Звичайно ж, зустрічі тата з дітьми не повинні впливати на душевну рівновагу ваших чад.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Шлюборозлучний процес - професійна допомога юриста ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca