AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Розлучення - не кінець життя!

Розлучення - не кінець життя!На жаль, це сталося! Можливо, ви довгий час сварилися зі своїм чоловіком, намагалися йому щось довести, умовити. А може, навіть, ви пробували відновити старі почуття, запалити старий вогонь, який так сильно палахкотів у вас у грудях при перших днях вашого спільного кохання, тому ходили в кіно, музей, хотіли б виїхати у відпустку. Але ... нічого не вийшло.

Так, одного разу ви все ж нарешті зрозуміли, що нічого більше вам не повернути. А тому ваші стосунки почали давати тріщину. І, на жаль, настав злощасний момент, коли більше ваші стосунки не можна назвати повноцінною сім'єю, а значить - розлучення неминуче. Так, це страшне слово, яке й спричиняє жах, сум, скорботу, невпевненність у завтрашньому дні. Слово, яке принесло вам сильне сум'яття і жахаючу психологічну травму.

Більша частина всіх зареєстрованих шлюбів неминуче розпадається

Розлучення - не кінець життя!На жаль, світ влаштований так, що зараз більша частина всіх зареєстрованих шлюбів неминуче розпадається. Звичайно, це вельми сумна статистика. Однак, задумайтеся самі над цією цифрою, і ви відчуєте полегшення - ви не самотні. Так, може це, звичайно, і не особливо позитивна новина, але ж виходить, що багато сімейних пар пережили те, що пережили ви, і досі щасливі.

Тому ми просто намагаємося підтримати всіх тих, хто прийняв це непросте рішення, і тепер ви намагається уникнути всіх помилок, які можливо існували під час розлучення. Які помилки можна допустити, якщо стосунки в результаті розбито?

Можливо, ви думаєте, що ви більше нічого вже не вдієте. Однак цей непростий процес у вашому житті може залишитися на вашій душі невиліковною травмою, а може допомогти вам знайти нове майбутнє і набути новий, хоча й гіркий, проте мудрий досвід.

 

Природно, велику підтримку ви звичайно не отримаєте в цій статті, ніж від ваших близьких і знайомих, які намагаються вам допомогти. Навіть, психолог буде куди дієвішим за нашу статтю. Однак, тут ви все ж зможете знайти частку істини, яка допоможе вам розібратися в поширених помилках, які виникають під час розлучення.

Основні помилки розірвання шлюбів

Першою помилкою можна назвати те почуття провини, яке відчувають тисячі дівчат і жінок, які нібито не змогли зберегти в цілісності сім'ю.Не варто звинувачувати себе в цьому, тому що це - сторонній суспільний стереотип, який не вкладається з реальною ситуацією. Насправді, за відносини у вашій родині, за затишок і «чистоту» у вашому домі несуть відповідальність одночасно обидва партнера. Тому, якщо справи дійшли до розлучення, то це в будь-якому випадку вина обох.

Звичайно, багато людей з вашого оточення не завжди будуть делікатними в деяких питаннях та повністю розділяти вашу думку. Постарайтеся уникати дурних докорів і порад. Менше прислухайтеся до людей, які безцеремонно звинувачують вас в чомусь. Ніхто не судить вас у всіх гріхах.

 

Другою найбільш поширеною помилкою є ностальгія, спроба повернути все колишнє.Зрозумійте, якщо ви прийняли рішення про розлучення, це означає, що нічого більше не склеїти. Звичайно, ви залишилися одні, і тепер сумуєте за тими добрими і незабутніми моментам, які напевно були у вашій родині. Почнете згадувати все минуле і хороше, що було у вас, а також не помітите, як вирішите зателефонувати своєму колишньому, написати йому, вмовити його повернутись.

 

Не варто поспішати з цією справою. Тому що біль і втрату відчувають усі, хто втратив частинку життя, частинку того, що було довгий час дорого вам. Такий біль відчувають усі, хто переживав розлучення. Однак ви повинні обов'язково пам'ятати про ті причини, які спонукали вас взяти настільки серйозне рішення про розлучення. Нагадайте собі, чому так сталося, що не сподобалося вам у вашому партнерові, що могло довести до розлучення. Якщо ви приймете рішення повернути назад свого колишнього, всі ці причини поновляться з новою силою, і далі вам буде тільки гірше.

Розлучення - не кінець життя!Звичайно, є багато пар, які зустрічалися через кілька років, і їх любов палала знову, змушуючи битися їхні серця в унісон до самого кінця їх днів. Однак ключовим словосполученням у цьому реченні є «через багато років», а тому ви повинні зрозуміти, щоб чоловік змінився, має пройти якийсь час. Тому, коли ви зустрінетеся знов, ви будете абсолютно іншими людьми.

Після прийняття якогось рішення варто дати йому трохи встоятися у ваших думках. Якщо ви вирішили забрати заяву, подумайте, чи хочете ви цього «точно»? Не давайте волю своїм емоціям в подібних питаннях. Постарайтеся виходити цю думку, і якщо бажання буде дійсно сильним, тоді дійте.

 

Третьою поширеною помилкою можна вважати передчасні та необдумані нові стосунки.Після довгих стосунків у шлюбі ви звикли до спільного побуту, сім'ї і більше не можете жити на самоті. Багато дівчат, намагаючись позбутися гіркої самотності, кидаються в перший-ліпший роман без оглядки. Звичайно, ви маєте унікальне право робити це, тому що ви відтепер незалежна жінка. Тільки от, чи готові ви?

Як ми вже обумовили раніше, за душевний добробут в родині повинні нести відповідальність обидва партнери. Зрозумійте, якщо ваш шлюб розпався, значить, тому були свої вагомі причини. Можливо, ви допустили помилку ще на ранній стадії ваших відносин, коли знайомилися з майбутнім чоловіком. А може, ви просто не угледіли у вашій дружині мінуси спільного життя.

Ви повинні обов'язково розібратися зі своїми помилками, які допустили під час шлюбу, щоб не допустити їх знову. Тому є величезний ризик того, що, не розібравшись зі старими помилками, ви допустите їх з новим бойфрендом. Намагайтеся не повторювати злощасних помилок.

 

Четвертою поширеною помилкою всіх розлучень є замикання в собі, або повне занурення у роботу.Багато «залізних леді» не терплять надто емоційних людей у своєму оточенні, а вже тим більше перевагу емоцій у собі. Тому такі дівчата часто говорять своїм близьким і рідним, що все в їхньому житті просто дивно, а в підсумку, їх терзають сильні негативні емоції. Тому, щоб забути про всі переживання, подібні жінки часто занурюються з головою в роботу. Не варто обманювати себе! Такий процес як розлучення не може пройти безслідно, тому будь-які спроби зануритись з головою в роботу будуть виливатися в неякісну працю, або сильні стреси, психологічні хвороби.

Розлучення - не кінець життя!Не варто відкидати підтримку своїх близьких і рідних. Вам варто визнати, що зараз ви переживаєте, важкі дні свого життя, а тому вам варто з подвоєною увагою поставитися до себе. Постарайтеся більше часу приділяти собі. Якщо ви досі не займалися якимось хобі, то варто почати. Намагайтеся більше спілкуватися з друзями та колегами по роботі. Більше гуляйте на вулиці, і ви не помітите, як незабаром зможете прийти в колишню форму, щоб розкрити для себе з новою силою прекрасний світ кохання.

 

П'ятою поширеною помилкою є сприйняття розриву як однозначного зла.Природно, нікому не хотілося переживати у своєму житті настільки важкий час як розлучення. Важко залишати все те хороше, що так довго існувало у вашому житті. Однак не варто настільки сильно засмучуватися. Розлученням життя не закінчується.

 

Звичайно, ви пережили важкий час, а тому отримали безцінний досвід, який допоможе вам сильніше розібратися в собі і в своїх мінусах, відношенню до людей, різним життєвим цінностям. Якщо ви хочете зробити своє подальше життя після розлучення ще більш щасливим і прекраснішим, тоді вам варто сильно постаратися і попрацювати над собою!

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Розлучення - не кінець життя!, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca