AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Кроки до свободи. Розлучаємося правильно і за законом!

П'ять кроків і ти вільний. Недостатньо розумні і розсудливі люди часто думають, що щастя і свобода це найголовніше, і вони готові все за них віддати. Однак, коли вони їх домагаються, виявляється, що щастя вони так і не відчувають, а що робити зі свободою не знають.

Дж. Бернард Шоу

 

Отже, ви прийняли рішення розірвати шлюб, або, простіше кажучи, розлучитися. Що необхідно вам зробити?

Через які тяжби вам доведеться ще пройти разом з партнером, щоб позбавитися від пут шлюбу?

        
  • По-перше, поговоріть. Вам є, що сказати один одному. Зараз необхідно розставити всі крапки над «і». Можливо, у вас не буде конфлікту стосовно дітей та розділу майна. Варто подумати, яке майно ви розділите навпіл. Необхідно обговорити, з ким залишаться діти, якщо такі є.
  •     
  • По-друге,зберіть всі необхідні документи. Для розлучення необхідний ряд документів. Потрібно зібрати всі скоринки, від свідоцтва про народження дітей, до документів про спільно нажите майно. Щоб уникнути будь-яких проблем з документацією, краще звернутися до грамотного фахівця.
  •     
  • По-третє, пора сходити в РАЦС або суд (якщо у вас є діти). У цих інстанціях можуть дати кілька місяців для роздумів: «Чи варто все-таки розлучатися?».
  •     
  • По-четверте, сам процес розлучення. Якщо всі питання улагоджено ще до початку судових тяжб, то шлюборозлучний процес повинен бути безболісним і швидким. А якщо між вами все-таки виникне конфлікт, то шлюборозлучний процес може тривати, навіть, кілька років.
  •     
  • По-п'яте, знову сходіть в РАЦС. Так-так. Ми радимо ще раз навідатися до цієї інстанції і отримати запити про розірвання шлюбу. Необхідно так само поставити відповідний штамп у паспорт.

 

Ці п'ять кроків допоможуть вам здобути повну свободу. Однак, перш ніж зробити такий крок, необхідно добре все обміркувати.

Не варто поспішати. Можливо, у вашої сім'ї є шанс на життя?

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Кроки до свободи. Розлучаємося правильно і за законом!, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca