AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Шлюборозлучний процес і розділ спільно нажитого майна

Гроші - Сім'я

Розлучення і роз'їзд подружньої пари найчастіше супроводжується сварками і скандалами через розділ спільно нажитого майна. Такі ситуації розглядаються в судах різних рівнів, тому нерідко подібні справи достатньо заплутані. А якщо ще один з подружжя є людиною більш ніж забезпеченою, то такі справи однозначно не можна назвати простими.

Саме під час шлюборозлучного процесу вирішується подальший фінансовий стан одного з подружжя. Можливо, одна сторона буде змушена працювати за копійки, а інша ходити-відпочивати на власниму островці, купленому за кілька мільярдів євро. Наприклад, дружина одного мільярдера при розлученні отримала 350 мільйонів доларів.

«Найдорожчим» охрестили розлучення, в якому подружжя розділяли один мільярд доларів. І при цьому, природно, ніхто не бажав віддавати такі фінансові блага своїм колишнім половинкам.

Підготовка до розлучення триває не один день

Виходячи з тривалої практики юристів, усі забезпечені подружні пари підходять до розлучення задовго до початку розгляду справи по розділу майна. Зазвичай чоловіки, що займаються бізнесом, намагаються сховати свої доходи подалі від очей дружини, а дружина, в свою чергу, яка займалася переважно домашнім господарством, намагається виявити якомога більше доходів чоловіка.

Найчастіше, ще коли у відносинах подружжя панують мир і любов, вони вже роблять копії всіляких документів, що доводять наявність доходу. Це відбувається тому, що під час шлюборозлучного процесу складно дістати докази наявності майна чоловіка або дружини. Адже багато доходів заховано від держави, і за них не сплачуються податкова плата.

 

Юридична практика ведення справ про розлучення неоднозначна

Навіть, не дивлячись на досвід юристів, можна точно сказати, що думки різних органів у справах про розлучення завжди досить індивідуальні. Конкретні особливості кожної ситуації впливають на рішення суду по-різному.

Тому спочатку передбачити, як суд розділить майно подружжя, практично неможливо. А якщо і реально, то юристу необхідно уважно вивчити всі дрібниці справи, перш ніж дати оцінку ситуації. Але варто пам'ятати, що кожна зі сторін у будь-який момент може повернути справу на свою сторону.

 

Конкуренти по бізнесу і розлучення

Найчастіше конкуренти по бізнесу є чудовими союзниками для однієї сторони, і жахливими супротивниками для іншої. Конкурентам вигідно залишити свого супротивника без гроша, тому вони часто дуже завзято допомагають відсудити все по максимуму дружині. Таким чином, вони «прибирають» конкурента і просувають власний бізнес без всяких перешкод.

Підводячи підсумок, можна сказати, що якщо юридично грамотно вести справу розлучення і розділу майна колишнього подружжя, то можна повністю реалізувати всі свої права на майно. Розлучення- справа, яка не потребує поспіху. Якщо все правильно робити, то можна повністю захистити себе і своїх дітей, як у моральному, так і в фінансовому сенсі.

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Шлюборозлучний процес і розділ спільно нажитого майна, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca