AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Сергій Будник: «Якісна реалізація кола завдань дозволить суттєво змінити ситуацію з дорожньо-транспортною аварійністю в Україні»

Сергій Будник: «Якісна реалізація кола завдань дозволить суттєво змінити ситуацію з дорожньо-транспортною аварійністю в Україні»Про це під час прес-конференції в Кабінеті міністрів України заявив Сергій Будник, начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України.

Проблеми забезпечення безпеки дорожнього руху залишаються актуальними для всіх держав і їх неможливо розділити кордонами. Проголошене ООН Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху 2011 — 2020 років свідчить про ту вагу, яку набула проблема в очах світового співтовариства.

- Щорічно на нашій планеті в дорожньо-транспортних пригодах гине, за оцінкою Всесвітньої організації охорони здоров’я, понад 1 мільйон осіб та 50 млн. одержують серйозні травми, — зазначив начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України Сергій Будник та додав, що, нажаль, Україна не є винятком.

Не дивлячись на значні зусилля, сьогодні стан аварійності в Україні все ще викликає серйозне занепокоєння. — Упродовж 10 місяців 2013 року на автошляхах держави зареєстровано 24,7 тис. ДТП із постраждалими, в яких загинуло 3,7 тис. і травмовано 30,6 тис. учасників дорожнього руху, — констатував він.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість автопригод із потерпілими зменшилася майже на 2 %, загиблих у ДТП осіб — на 11,7 %, травмованих — на 1,5 %.

Сергій Будник під час прес-конференції нагадав присутнім, що нині, під патронатом Кабінету Міністрів України, в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020рр.) триває тиждень безпеки дорожнього руху. Його основне завдання — консолідація сил державних інститутів, громадських організацій, наукової спільноти та громадськості для вжиття реальних заходів для підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

Впродовж тижня в Україні також відбудуться наукові та практичні конференції, круглі столи присвячені безпеці на дорогах. Зокрема, в Департаменті ДАІ заплановано Національний круглий стіл на тему: «Безпека дорожнього руху» в рамках спільного проекту «Безпечні села» Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського банку реконструкції та розвитку ( ЄБРР) і Східного альянсу за безпечний і надійний транспорт в Україні, за підтримки Департаменту державної автомобільної інспекції.

- Розгорнута широка інформаційна кампанія, організовані різноманітні профілактичні акції, цільові операції «Пішохід», «П’яний за кермом злочинець», «Безпечна швидкість». Працівники Державтоінспекції проведуть у навчальних закладах зайняття з безпеки дорожнього руху, — розповів начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України.

Також, за ініціативи МВС в Україні пройде благодійний захід «Здай кров — врятуй життя». А 17 листопада, в День пам’яті жертв ДТП, в Україні відбудуться поминальні молебні за загиблими в дорожньо-транспортних пригодах.

Сергій Будник також наголосив на тому, що основними причинами автопригод із постраждалими, є перевищення безпечної швидкості руху майже 25,0 % від усіх ДТП із постраждалими, а також порушення правил маневрування 21,3 %; порушення правил проїзду перехресть 7,6 %; недодержання дистанції 6,9 %; керування транспортним засобом у нетверезому стані 6,5 %.

- Ми переконані, що якісна реалізація кола завдань дозволить суттєво змінити ситуацію з дорожньо-транспортною аварійністю в Україні, наблизивши нашу державу до європейського рівня безпеки та комфорту на дорогах, — підсумував начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Сергій Будник: «Якісна реалізація кола завдань дозволить ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca