AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про розподіл реагентів та витратних матеріалів для визначення мутацій резистентності ВІЛ-1 до антиретровірусних препаратів методом секвенування геному ВІЛ, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2013 рік, Міністерство охорони здоров'я УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 02.07.2013  № 567
  • Про розподіл реагентів та витратних матеріалів для визначення мутацій резистентності ВІЛ-1 до антиретровірусних препаратів методом секвенування геному ВІЛ, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2013 рік

    З метою раціонального і цільового використання реагентів та витратних матеріалів для визначення мутацій резистентності ВІЛ-1 до антиретровірусних препаратів методом секвенування геному ВІЛ, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2013 рік( 5515-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", в частині заходів з профілактики та лікування СНІДу, на виконання пункту 5 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я( 298-2011-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 березня 2011 року № 298 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я" (в редакції від 30 січня 2013 року), відповідно до листа голови Комітету з конкурсних торгів МОЗ України Р. Богачева від 15 квітня 2013 року № 20-02/288 НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Розподіл реагентів та витратних матеріалів для визначення мутацій резистентності ВІЛ-1 до антиретровірусних препаратів методом секвенування геному ВІЛ, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2013 рік для Державної установи "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", в частині заходів з профілактики та лікування СНІДу (далі — реагенти та витратні матеріали), що додається.

    2. Начальнику Управління бухгалтерського обліку Н. Лапенко забезпечити перерахування коштів за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру"( 5515-17 ) на рахунок постачальника відповідно до умов договору та помісячних асигнувань.

    3. Генеральному директору Державного підприємства "Укрвакцина" (далі — ДП "Укрвакцина") А. Макаренку забезпечити:

    3.1. Прийняття на склад реагентів та витратних матеріалів відповідно до умов договору.

    3.2. Своєчасне розвезення реагентів відповідно до затвердженого Розподілу.

    3.3. Подання щомісяця до 15 числа, наступного за звітним місяцем, до Управління моніторингу державних цільових програм та державних закупівель (Г. Довганчин) інформації про виконання поставок реагентів та витратних матеріалів у регіони.

    4. Директору Державної установи "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" Н. Нізовій забезпечити:

    4.1. Персональну відповідальність за дотримання потреб при розподілі реагентів та витратних матеріалів, контроль за їх збереженням та цільовим використанням, проведенням інвентаризації залишків реагентів та витратних матеріалів.

    4.2. Подання щомісяця до 10 числа, наступного за звітним місяцем, до ДП "Укрвакцина" актів списання реагентів та витратних матеріалів.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

    Міністр

    Р. Богатирьова

    ПОГОДЖЕНО:

    Голова Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань

    Т. Александріна

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров'я України 02.07.2013 № 567

    РОЗПОДІЛ реагентів та витратних матеріалів для визначення мутацій резистентності ВІЛ-1 до антиретровірусних препаратів методом секвенування геному ВІЛ, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2013 рік( 5515-17 ) для Державної установи "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", в частині заходів з профілактики та лікування СНІДу

    № з/п

    Назва товару

    Одиниця

    Кількість одиниць

    Вартість одиниці, грн. (у т. ч. ПДВ)

    Вартість, грн. (у т. ч. ПДВ)

    1

    Система генотипування ВІЛ-1 "ViroSeqÔ" HIV-1 Genotyping System v.2. Kit / 48test

    Упаковка

  • 12
  • 149446,32
  • 1793355,84
  • Начальник Управління моніторингу державних цільових програм та державних закупівель МОЗ України

    Г. Довганчин

    Голова Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань

    Т. Александріна

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про розподіл реагентів та витратних матеріалів для ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca