AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Луганщині працівники ДАІ встановили водія автомобіля, який збив пішохода і втік з місця ДТП

На Луганщині працівники ДАІ встановили водія автомобіля, який збив пішохода і втік з місця ДТПУранці, другого листопада, до чергової частини Кремінського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на проїзній частині в селищі Красноріченське по вулиці Калініна, виявлено труп чоловіка.

Співробітники слідчо-оперативної групи, виїхавши на місце події, встановили, що тілесні ушкодження, отримані пішоходом, характерні при ДТП.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками ДАІ з обслуговування Кремінського району, за фрагментами лакофарбових матеріалів, уламках пластикових елементів підкрилки і бампера сірого кольору, знайденим на місці ДТП, вдалося встановити, що до ДТП може бути причетний автомобіль марки «ВАЗ-2115 ».

З метою встановлення та затримання водія, який скоїв ДТП, а також транспортного засобу, був орієнтований особовий склад Державтоінспекції Луганської області та прилеглі відділення міліції (на підконтрольній української влади території).

Почалася клопітка пошукова робота. За допомогою інформаційної бази зробили вибірку автомобілів даної марки. Увагу привернув автомобіль, зареєстрований в цьому ж селищі. І досвід інспекторів ДАІ не підвів. Через пару годин з моменту повідомлення про ДТП, було встановлено місцезнаходження автомобіля і водія. Міліція затримала винуватця трагедії у нього вдома. Автомобіль знаходився у дворі.

Ним виявився 38-річний житель Кремінського району, який одразу ж зізнався у скоєному. При огляді автомобіля «ВАЗ-2115» були виявлені механічні ушкодження, деформація частини бампера та підкрилки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії. Причини ДТП встановлюються.

Найчастіше скоївши ДТП, водії сподіваючись на те, що їх автомобіль не знайдуть, ховаються з місця події. Випадки, коли обставини події та винуватців ДТП не вдається встановити, поодинокі. Рано чи пізно утікачів все ж знаходять, і відповідати їм доводиться по всій строгості закону.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Луганщині працівники ДАІ встановили водія автомобіля, ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca