AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про заповнення графи МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ  Департамент митної справи

ЛИСТ

  • 24.04.2013  № 99-24/1-01/572
  • Начальникам митниць

    Про заповнення графи "Код за ДРФО" уніфікованої митної квитанції МД-1

    Згідно з пунктом 2.3 Порядку застосування уніфікованої митної квитанції МД-1( z0066-05 ), затвердженого наказом Державної митної служби України від 04.01.2005 № 1, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 20.01.2005 за № 66/10346 (зі змінами), у графі "Код за ЄДРПОУ або за ДРФО" уніфікованої митної квитанції МД-1( za066-05 ) (далі — УМК) зазначається (за наявності) ідентифікаційний номер платника податку за Державним реєстром фізичних осіб — платників податків та інших обов’язкових платежів (далі — ДРФО). Код за ДРФО не проставляється, якщо зазначена в УМК( za066-05 ) фізична особа не є резидентом України.

    Довідково. Згідно з пунктом 5 Положення про паспорт громадянина України для виїзду за кордон( 719-16 ), затвердженого постановою Верховної Ради України від 23.02.2007 № 719-V (зі змінами), перша сторінка паспорта містить, зокрема, відомості про "персональний номер" пред’явника паспорта (відповідає ідентифікаційному номеру платника податку за ДРФО).

    Звертаю увагу не те, що відповідно до вимог статті 70 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI( 2755б-17 ) (зі змінами) реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) використовуються органами державної влади та органами місцевого самоврядування, юридичними особами незалежно від організаційно-правових форм, фізичними особами-підприємцями, а також фізичними особами в усіх документах, які містять інформацію про об’єкти оподаткування фізичних осіб або про сплату податків (зокрема, у разі сплати фізичними особами податків і зборів). Документи, які не мають реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті), вважаються оформленими з порушенням вимог законодавства України.

    З метою недопущення порушення вимог законодавства України наголошую на необхідності зазначення реєстраційного номера облікової картки платника податків у відповідній графі УМК( za066-05 ) у разі справляння платежів при переміщенні через митний кордон України товарів громадянами-резидентами.

    Прошу інформувати громадян про вищевказані норми законодавства України шляхом висвітлення їх на наочних інформаційних стендах у місцях розташування підрозділів митниці й у пунктах пропуску через державний кордон України.

    Директор Департаменту митної справи

    О. М. Дороховський

    WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про заповнення графи "Код за ДРФО" уніфікованої митної ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca