AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Рівненщині працівники ДАІ допомогли розшукати чоловіка, який вважався безвісти зниклим

На Рівненщині працівники ДАІ допомогли розшукати чоловіка, який вважався безвісти зниклимДнями під час нагляду за дорожнім рухом в селищі Клевань Рівненського району до інспекторів ДАІ з обслуговування Рівненського району звернулася жінка. Під час спілкування з правоохоронцям вона розповіла, що в неї зник син.

Зі слів громадянки, правоохоронцям стало відомо, що чоловіку 33-роки і він мешканець одного з сіл Волинської області. Також хлопець хворий, має психічні відхилення, що можливо і стало причиною зникнення. Мама хлопця показала працівникам ДАІ фотокартку сина і просила допомогти у пошуку зниклого.

«Розпочати пошуки чоловіка вирішили з медичних закладів. Зателефонували в декілька районних лікарень», − розповідає начальник відділу ДАІ з обслуговування Рівненського району Андрій Ткачук. — «у селі Дядьковичі Рівненського району в приймальному відділенні нам повідомили, що другого вересня до них в лікарню потрапив чоловік, який по опису був схожий на розшукуваного. Лікарям чоловік розповів, що він нібито з Полтавщини, також сказав, що він сирота».

Працівники ДАІ разом з батьками відразу направились до медичного закладу. Приїхавши на місце, жінка впізнала зниклого сина, хлопець перебував в неврологічному відділенні лікарні. Радості матері не було меж.

Зі словами вдячності звернулася жінка до правоохоронців і подякувала за оперативність, професійність та небайдужість до чужого горя.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Рівненщині працівники ДАІ допомогли розшукати чоловіка, ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca