AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Працівники Державтоінспекції допомогли врятувати життя маленькому чемпіону України з карате

Працівники Державтоінспекції допомогли врятувати життя маленькому чемпіону України з каратеУвечері 13 лютого близько 21 години інспектори роти ДПС міста Миколаєва звично патрулювали вулиці обласного центру. Рухаючись по вул. Одеське шосе, недалеко від виїзду на міст через р. Південний Буг, правоохоронці побачили, що на узбіччі стоїть автомобіль «ВАЗ — 2110» з увімкненою аварійною сигналізацією. Біля відкритого капота машини метушився чоловік, а назустріч інспекторам раптом вибігла жінка, схвильовано жестикулюючи і намагаючись докричатися до водіїв машин, що проїздили повз.

Жінка кричала інспекторам, які вже поспішали їй назустріч, що їх машина зламалася, а синові вкрай необхідна допомога — за її словами, хлопчикові різко стало погано, болів живіт і піднялася температура, а тому їм необхідно терміново потрапити в дитячу лікарню. Працівники ДАІ прийняли єдине вірне рішення — підхопили дитину на руки і віднесли в патрульний автомобіль, а батькові сімейства викликали на допомогу інший екіпаж ДПС. Включивши проблискові маячки, негайно попрямували з пасажирами в Миколаївську обласну дитячу лікарню. За зовсім короткий час інспектори ДАІ доставили матір з дитиною до медичного закладу, де їх вже зустрічала бригада фахівців. Переконавшись, що дитина в надійних руках лікарів, правоохоронці повернулися на місце несення служби.

Пізніше співробітники ДАІ приїхали в дитячу лікарню, щоб дізнатися як самопочуття дитини. За словами лікарів, оперативність правоохоронців допомогла хлопчикові уникнути можливих ускладнень, а тому після надання першої медичної допомоги йому дозволили продовжувати лікування в домашніх умовах.

І ось, за кілька днів, інспектори ДПС приїхали провідати свого нового друга — 11-річного Максима. Розчулена зустріччю мама Наталя зі сльозами на очах дякувала співробітникам ДАІ за надану допомогу і зізналася, що саме завдяки їх своєчасним та професійним діям життя хлопчика вже поза небезпекою.

Сам же Максим, розповів що, повертаючись з тренування, йому раптово стало погано, він сказав про це мамі, а як розвивалися події далі він вже не пам'ятає... На питання, яким видом спорту він займається, хлопчик, злегка бентежачись, похвалився, що вже кілька років займається карате і навіть досяг деяких вагомих результатів — став чемпіоном України. Гості в формі оцінили значну «виставку» грамот, медалей і кубків в кімнаті Максима, і навіть зізналися, що колись і самі займалися єдиноборствами, але не так професійно.

Батьки хлопчика впевнені, що тепер продовжать дружбу з Державтоінспекцією Миколаївської області, а Максим запросив своїх нових друзів приїхати вболівати за нього на наступних змаганнях. Ну і, звичайно ж, пообіцяв надалі не тільки бути дуже обережним на тренуваннях і змаганнях, а й завжди дотримуватися Правил дорожнього руху. У свою чергу, правоохоронці побажали хлопчикові скоріше видужувати і радувати всіх новими спортивними досягненнями.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Працівники Державтоінспекції допомогли врятувати життя ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca