AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Державтоінспекція Кіровоградщини наголошує: Життя дорожче за швидкість

Державтоінспекція Кіровоградщини наголошує: Життя дорожче за швидкістьНа Кіровоградщині, 14 листопада, у рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху працівники ДАІ провели профілактичну акцію «Життя дорожче за швидкість». Допомогти правоохоронцям у такій важливій справі зголосилися вихованці Олександрівського ліцею.

Профілактична акція проходила біля посту Державтоінспекції в Олександрівському районі. Ліцеїсти з Олександрівського навчального заклад, тримаючи великі плакати, знаки та фотографії з місць скоєння ДТП з тяжкими наслідками вишукувалися вздовж проїзної частини. Учні ліцею переконані, що кожен водій має виконувати Правила дорожнього руху, бути уважним та обережним за кермом. Саме цим він може зберегти своє життя та життя інших учасників дорожнього руху. Про це вони і розповідали водіям транспортних засобів, яких зупиняли інспектори ДАІ.

До того ж водії самі зупинялися і цікавилися акцією та метою її проведення. Проблема з перевищенням швидкості завжди була і залишається однією з основних причин скоєння дорожньо-транспортних пригод. Досить часто в таких аваріях гинуть люди, які опинилися не в тому місці і не в той час. Водії переконані, що такі акції потрібно періодично проводити аби нагадати усім учасникам дорожнього руху, що життя потрібно берегти.

Працівники ДАІ зазначають, що досить часто саме на цій ділянці автодороги стаються дорожньо-транспортні пригоди саме через перевищення швидкості. З метою профілактики аварійності на даній дорозі та задля впливу на свідомість потенційних порушників, Державтоінспекція Кіровоградщини встановила автоматичний комплекс «Гарпун», що призначений для дистанційного перегляду результатів вимірювання швидкості транспортних засобів лазерним вимірювачем швидкості «ТруКам».

Безпеку дітей під час акції забезпечували працівники поста ДПС та відділення ДАІ Олександрівського району.

Правоохоронці вдячні всім, хто допомагав у проведенні акції. До заходу також долучилося й духовенство. Отець Володимир з Бірчанської Православної церкви Олександрівського району освятив дорогу та автівки, котрі рухались у цей момент дорогою.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Державтоінспекція Кіровоградщини наголошує: Життя дорожче ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca