AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про подання установами і закладами охорони здоров'я України статистичних звітів за 2013 рік, Міністерство охорони здоров'я УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 31.10.2013  № 939
  • Про подання установами і закладами охорони здоров'я України статистичних звітів за 2013 рік

    Відповідно до підпункту 6 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України( 467/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, та з метою отримання результатів діяльності установ і закладів охорони здоров'я України за 2013 рік НАКАЗУЮ:

    1. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій (далі — структурні підрозділи з питань охорони здоров'я) забезпечити складання та подання:

    1.1. До Державного закладу "Центр медичної статистики Міністерства охорони здоров'я України" (далі — ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України") зведених державних і галузевих статистичних звітів за 2013 рік, перелік та строки подання яких зазначені в додатках 1 і 2 до цього наказу.

    1.2. До ДУ "Український інститут стратегічних досліджень": форми № 51-здоров "Звіт про роботу Центру здоров'я і лікувально-профілактичного закладу з питань формування здорового способу життя, гігієнічного виховання населення" — до 4 лютого 2014 року.

    1.3. До Українського центру спортивної медицини: форми № 52-здоров "Звіт про медичне спостереження за особами, які займаються фізичною культурою та спортом"( v0120282-95 ) — до 4 лютого 2014 року.

    1.4. До Відділу медико-соціальної експертизи Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги: форми № 14 "Звіт про причини інвалідності, показання до медичної, професійної і соціальної реабілітації"( z1009-07 ), форми № 37-здоров "Звіт республіканської, обласної, центральної, міської медико-соціальної комісії" — у строки, зазначені в додатку 5 до цього наказу.

    1.5. До Головного бюро судово-медичної експертизи МОЗ України: форми № 42-здоров "Звіт бюро судово-медичної експертизи (судово-медичного експерта)" — до 4 лютого 2014 року.

    1.6. До ДП "Державний експертний центр МОЗ України": форми № 69 "Звіт про випадки побічних реакцій при медичному застосуванні лікарняних засобів у лікувально-профілактичних закладах" ( z0073-07 ) — до 31 січня 2014 року.

    1.7. До Державної установи "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" (далі — ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України") статистичних звітів за 2013 рік, перелік та строки подання яких зазначені в додатках 3 і 4 до цього наказу.

    1.8. Зведені державні статистичні звіти закладів охорони здоров'я, які знаходяться у підпорядкуванні інших міністерств та відомств, а також інших форм власності, мають бути направлені до територіальних інформаційно-аналітичних центрів на паперовому та електронному (за програмою "Медстат") носіях, а зведені звіти за територією подаються у ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України" — до 25 березня 2014 року відповідно до наказу МОЗ України від 10 липня 2007 року № 378( z1009-07 ) "Про затвердження форм звітності з питань охорони здоров'я та інструкцій щодо їхнього заповнення".

    1.9. До ДУ "Інститут нефрології НАМН України": форми № 67 "Звіт про кількість хворих, які перебувають на обліку з хронічною хворобою нирок (ХХН), трансплантованою ниркою (ТН) або гострим пошкодженням нирок (ГПН)"( z1318-12 ), затвердженої наказом НАМН України та МОЗ України від 11 липня 2012 року № 514/41 "Про затвердження форм первинної облікової документації, форми звітності з питань реєстрації пацієнтів з хронічною хворобою нирок, трансплантованою ниркою або гострим пошкодженням нирок", зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 02 серпня 2012 року за № 1318/21630, на паперовому і електронному носіях та електронну базу даних облікових форм: № 167-1/о "Реєстраційна карта хворого з хронічною хворобою нирок (ХХН) або трансплантованою ниркою (ТН)"( z1318-12 ), № 167-2/о "Реєстраційна карта хворого з гострим пошкодженням нирок (ГПН)" ( z1318-12 ) — до 1 лютого 2014 року.

    1.10. До Управління громадського здоров'я і Управління моніторингу державних цільових програм та державних закупівель МОЗ України відповідно до діючого календаря щеплень подати дані щодо обсягу профілактичних щеплень та потреби в імунобіологічних препаратах на 2014 рік для кожного регіону у строки, зазначені у додатку 2 до цього наказу.

    1.11. Для подання звітів відрядити до МОЗ України (ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України") заступників начальників територіальних інформаційно-аналітичних центрів медичної статистики, завідуючих відділами комп'ютерної обробки медико-статистичної інформації, а в разі необхідності, — завідуючих оргметодвідділами обласних диспансерів або спеціалізованих лікарень.

    2. Департаменту охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської державної адміністрації (за згодою) забезпечити направлення спеціаліста Київської міської станції швидкої медичної допомоги та медицини катастроф до Державного закладу "Центр медичної статистики Міністерства охорони здоров'я України" для прийому звітів за формою № 22 "Звіт станції швидкої медичної допомоги"( z0147-11 ) за 2013 рік.

    3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій спільно з територіальними органами Державної санітарно-епідеміологічної служби України забезпечити складання та подання:

    3.1. До Державного закладу "Український центр з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров'я України" (далі — ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України"):

    форми № 6 "Звіт про контингент дітей і підлітків, яким здійснено щеплення проти інфекційних захворювань"( z0527-09 );

  • форми № 70 "Звіт про профілактичні щеплення"( z0528-09 );
  • форми № 71 "Звіт про профілактичні щеплення, які проводяться за епідемічними показаннями" ( z0529-09 ).

    3.2. До ДП "Український інформаційно-обчислювальний центр МОЗ України" звітні форми №№ 6( z0527-09 ), 71( z0529-09 ) надсилати тільки електронною поштою на адресу moz@moz.gov.ua до 01 лютого 2014 року.

    4. Голові Держсанепідслужби України А. Пономаренку:

    4.1. Забезпечити складання та подання:

    4.1.1. До ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України" зведених державних і галузевих статистичних звітів по одному примірнику на паперовому носії та електронною поштою у форматі "Excel" на адресу cses@In.ua до 31 січня 2014 року:

  • форми № 2 "Звіт про окремі інфекції та паразитарні захворювання"( z0526-09 );
  • форми № 18 "Звіт про фактори навколишнього середовища, що впливають на стан здоров'я населення".

    Звітні форми № 40-здоров( v0132282-01 ) та № 46-здоров надсилати на паперових носіях та електронною поштою.

    4.1.2. До ДП "Український інформаційно-обчислювальний центр МОЗ України" звітну форму № 2( z0526-09 ) надсилати тільки електронною поштою на адресу moz@moz.gov.ua до 01 лютого 2014 року.

    4.1.3. Копії зведених статистичних звітів за формами: № 46-здоров та № 17 "Звіт про медичні кадри"( z1009-07 ) подати до територіальних інформаційно-аналітичних центрів медичної статистики у строки, затверджені наказами структурних підрозділів з питань охорони здоров'я.

    4.2. Дати доручення керівникам територіальних органів Державної санітарно-епідеміологічної служби щодо забезпечення співпраці з структурними підрозділами з питань охорони здоров'я та своєчасної підготовки і подання статистичних звітів, зазначених у пункті 3 цього наказу.

    5. Українській протичумній станції (О. Хайтович) подати зведені статистичні звіти за формами № 40-здоров( v0132282-01 ) та № 46-здоров за 2013 рік до ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України" електронною поштою у форматі "Excel" на адресу cses@In.ua до 1 лютого 2014 року.

    6. ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України" (Л. Некрасова) забезпечити подання до МОЗ України та Державної служби статистики України необхідні зведені державні та галузеві статистичні звіти в установлені строки.

    7. Директорам науково-дослідних установ, що належать до сфери управління МОЗ України, скласти і подати державні та галузеві звіти до територіальних інформаційно-аналітичних центрів медичної статистики у строки, затверджені наказами структурних підрозділів з питань охорони здоров'я, а також до ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України" звітну форму № 20 "Звіт лікувально-профілактичного закладу"( z1009-07 ) за 2013 рік у строки згідно з додатком 2 до цього наказу.

    8. Керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладів, що належать до сфери управління МОЗ України, подати державні та галузеві звіти до територіальних інформаційно-аналітичних центрів медичної статистики за місцем знаходження закладу у строки, встановлені наказами структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій.

    9. Відділу медико-соціальної експертизи Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (С. Черняк) подати до ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України" зведений звіт форми № 14 "Звіт про причини інвалідності, показання до медичної, професійної і соціальної реабілітації"( z1009-07 ) до 7 березня 2014 року.

    10. ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" (Н. Нізова) подати зведений звіт форми № 2-ВІЛ/СНІД "Звіт про осіб зі станами та хворобами, що зумовлені вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), за 2013 рік" (річна)( z0498-13 ), в розрізі областей до ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України", Державної служби статистики України, ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України" до 1 лютого 2014 року.

  • 11. Директору ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України" М. Голубчикову забезпечити:
  • 11.1. Територіальні інформаційно-аналітичні центри медичної статистики до 1 грудня 2013 року оновленим програмним продуктом "Медстат", адаптованим до прийому статистичних звітів за 2013 рік.

    11.2. Моніторинг наявності у структурних підрозділах з питань охорони здоров'я бланків звітних статистичних форм до 1 грудня 2013 року.

    11.3. Подання до Державної служби статистики України зведених статистичних звітів в установлені строки.

    12. Витрати на відрядження віднести за рахунок основного місця роботи у порядку, встановленому законодавством.

  • 13. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.
  • Міністр

    Р. Богатирьова

    ПОГОДЖЕНО: Голова Державної санітарно-епідеміологічної служби України

    А. Пономаренко

    Додаток 1 до наказу Міністерства охорони здоров'я 31.10.2013 № 939

    ПЕРЕЛІК зведених державних і галузевих статистичних звітів за 2013 рік, які подаються до ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    1. Форма № 7 "Звіт про захворювання на злоякісні новоутворення"( z0493-06 ).

    2. Форма № 8 "Звіт про захворювання на активний туберкульоз"( za695-05 ).

    3. Форма № 9 "Звіт про захворювання, які передаються переважно статевим шляхом, грибкові шкірні захворювання і коросту"( z0493-06 ).

    4. Форма № 9-к (коротка) "Звіт про захворювання, які передаються переважно статевим шляхом, грибкові шкірні захворювання і коросту".

    5. Форма № 10 "Звіт про захворювання осіб з розладами психіки та поведінки"( z1009-07 ).

    6. Форма № 11 "Звіт про захворювання осіб з розладами психіки та поведінки через уживання психоактивних речовин" ( z1009-07 ).

    7. Форма № 12 "Звіт про захворювання, зареєстровані у хворих, які проживають у районі обслуговування лікувально-профілактичного закладу"( z1009-07 ).

    8. Форма № 13 "Звіт про штучне переривання вагітності"( z1009-07 ).

    9. Форма № 15 "Звіт про медичне обслуговування населення, що підлягає включенню у Державний реєстр України осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС"( z1009-07 ).

    10. Форма № 16 "Звіт про захворювання та причини інвалідності й смерті населення, що підлягає включенню у Державний реєстр України осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС"( z1009-07 ).

  • 11. Форма № 17 "Звіт про медичні кадри" ( z1009-07 ).
  • 12. Форма № 19 "Звіт про дітей-інвалідів віком до 18 років, які проживають в районі обслуговування лікувально-профілактичного закладу, будинку дитини або інтернатному закладі"( z1009-07 ).

  • 13. Форма № 20 "Звіт лікувально-профілактичного закладу"( z1009-07 ).
  • 14. Форма № 21 "Звіт про медичну допомогу вагітним, роділлям і породіллям"( z1009-07 ).
  • 15. Форма № 21-А "Звіт про медичну допомогу роділлям, породіллям, новонародженим та дітям першого року життя (щоквартальна)"( z0116-08 ).

  • 16. Форма № 22 "Звіт станції швидкої медичної допомоги"( z0147-11 ).
  • 17. Форма № 24 "Звіт фельдшерсько-акушерського пункту"( z1009-07 ).
  • 18. Форма № 25 "Звіт будинку дитини" ( z1009-07 ).
  • 19. Форма № 31 "Звіт про медичну допомогу дітям за 20__ рік"( z1423-13 ).
  • 20. Форма № 32 "Звіт щодо осіб, які мають розлади психіки через уживання психоактивних речовин, за ____________ 20__ рік" ( z1424-13 ) (піврічна).

  • 21. Форма № 33-коротка "Звіт про хворих на туберкульоз"( v0624282-06 ) (щоквартальна).
  • 22. Форма № 33-здоров "Звіт про хворих на туберкульоз"( v0760282-05 ).
  • 23. Форма № 34-здоров "Звіт про контингент хворих на сифіліс, гонококову інфекцію, інші хвороби, які передаються статевим шляхом, грибкові шкірні хвороби та коросту".

  • 24. Форма № 35-здоров "Звіт про хворих на злоякісні новоутворення"( v0760282-05 ).
  • 25. Форма № 36-здоров "Звіт про лікування призовників".
  • 26. Форма № 38-здоров "Звіт щодо проведення судово-психіатричних експертиз"( v0247282-02 ).

  • 27. Форма № 41-здоров "Звіт про допоміжні репродуктивні технології"( z1069-01 ).
  • 28. Форма № 42-здоров "Звіт бюро судово-медичної експертизи (судово-медичного експерта)".
  • 29. Форма № 44-здоров "Звіт санаторію за 20__ рік".
  • 30. Форма № 47-здоров "Звіт про мережу та діяльність медичних закладів"( v0524282-06 ).
  • 31. Форма № 49-здоров "Звіт про надання медико-генетичної допомоги".
  • 32. Форма № 50-здоров "Звіт про число травм та отруєнь серед дорослих, дітей підліткового віку (15 — 17 років включно) та дітей віком 0 — 14 років включно".

  • 33. Форма № 60-здоров "Статево-вікова чисельність потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС".
  • Директор ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    М. Голубчиков

    Додаток 2 до наказу Міністерства охорони здоров'я 31.10.2013 № 939

    СТРОКИ ПОДАННЯ державних і галузевих статистичних звітів за 2013 рік*

    № з/п

    Найменування адміністративних територій

    Фф. № 10( z1009-07 ), 11 ( z1009-07 ), 12( z1009-07 ), 13 ( z1009-07 ), 15( z1009-07 ), 16 ( z1009-07 ), 17( z1009-07 ), 19 ( z1009-07 ), 20( z1009-07 ), 20 по НДІ, 21 ( z1009-07 ), 21-А( z0116-08 ), 22( z0147-11 ), 24( z1009-07 ), 25( z1009-07 ), 31( z1423-13 ), 33-( v0760282-05 ), 34-, 35- ( v0760282-05 ), 38-( v0247282-02 ), 42-, 47-( v0524282-06 ), 49-, 50-, 60-здоров

    1.

    Чернівецька

  • 03 — 04.02.2014
  • 2.

    м. Севастополь

    3.

    Рівненська

  • 04 — 05.02.2014
  • 4.

    Волинська

    5.

    Черкаська

  • 05 — 06.02.2014
  • 6.

    Чернігівська

    7.

    Закарпатська

  • 06 — 07.02.2014
  • 8.

    Вінницька

    9.

    Івано-Франківська

  • 10 — 11.02.2014
  • 10.
  • Кіровоградська

  • 11.
  • Житомирська

  • 11 — 12.02.2014
  • 12.
  • Сумська

  • 13.
  • Полтавська

  • 12 — 13.02.2014
  • 14.
  • Миколаївська

  • 15.
  • Тернопільська

  • 13 — 14.02.2014
  • 16.
  • Хмельницька

  • 17.
  • Луганська

  • 17 — 18.02.2014
  • 18.
  • Львівська

  • 19.
  • Одеська

  • 18 — 19.02.2014
  • 20.
  • Херсонська

  • 21.
  • м. Київ

  • 19 — 20.02.2014
  • 22.
  • Дніпропетровська

  • 23.
  • Харківська

  • 20 — 21.02.2014
  • 24.
  • Автономна Республіка Крим

  • 25.
  • Запорізька

  • 24 — 25.02.2014
  • 26.
  • Донецька

  • 27.
  • Київська

    __________ * Примітка:

    звіти за формами № 7( z0493-06 ), 8( za695-05 ), 9( z0493-06 ), 10( z1009-07 ), 11( z1009-07 ) (розріз 0, розріз 1), 12( z1009-07 ) (розріз 0, розріз 1), 13( z1009-07 ), 15( z1009-07 ), 16( z1009-07 ), 17( z1009-07 ), 19( z1009-07 ), 20( z1009-07 ), 21( z1009-07 ), 21-А( z0116-08 ), 22( z0147-11 ), 24( z1009-07 ), 25( z1009-07 ), 31( z1423-13 ), 32( z1424-13 ), 33-( v0760282-05 ), 33-к( v0624282-06 ), 34-, 35-( v0760282-05 ), 36-, 38-( v0247282-02 ), 41-здоров( z1069-01 ), 42-здоров, 44-здоров, 47-здоров ( v0524282-06 ) по території і 47-здоров закладів, безпосереднього підпорядкованих МОЗ України, 49-, 50-, 60-здоров подати за єдиною технологічною системою збору і обробки на IBM PC AT у форматі математичного забезпечення програми. Крім того, за всіма звітами подається один примірник звіту, роздрукований на комп'ютері стандартного математичного забезпечення "Медстат" у режимі "Друк вихідних форм". По одному примірнику подаються форми: №№ 10, 11 (розріз 0, розріз 1), 12 (розріз 0, розріз 1), 13, 15, 16, 17, 20, 21, 21-А, 22, 24, 25, 31, 32, 33-к, 34, 35, 36, 41, 42, 44, 47, 49, 50, 60. У двох примірниках — форми № 7, 8, 9, 19, 33, 38. Форма № 7 надсилається поштою до 05 лютого 2014 року на паперовому носії у двох примірниках з роздрукованою базою даних та електронною поштою. Форма № 8 надсилається поштою у двох примірниках на паперовому носії з роздрукованою базою даних та електронною поштою до 20 січня 2014 року. Форма № 9 — поштою у двох примірниках з роздрукованою базою даних та електронною поштою до 25 січня 2014 року. Форма № 9-к — поштою в одному примірнику на паперовому носії до 10 січня 2014 року. Форма № 36-здоров надсилається на паперовому носії з роздрукованою базою даних та електронною поштою до 20 січня 2014 року. Форма № 20 (звіт обласних дитячих лікарень) — в одному примірнику. Форма № 20 (зведений звіт дитячих міських лікарень) — в одному примірнику. Форма № 20 (зведений звіт центральних районних лікарень) — в одному примірнику. Форма № 20 (зведений звіт пологових будинків) — в одному примірнику. Форма № 20 (зведений звіт перинатальних центрів) — в одному примірнику. Форма № 20 (звіт обласних лікарень для дорослих) — в одному примірнику, роздрукованому в режимі "Друк вихідних форм" та електронною поштою — у терміни згідно додатка 2. Форма № 21-А за 12 місяців (зведений звіт по області та за усіма розрізами) — в одному примірнику. Форма № 21-А (зведений звіт по пологових будинках) — в одному примірнику. Форма № 21-А (зведений звіт по перинатальних центрах) — в одному примірнику. Форма № 22 — у двох розрізах: зведений звіт по області (0 розріз) та з обласних центрів (розріз 1) — по одному примірнику, з роздрукованою базою даних та електронною поштою. Форма № 32 — поштою до 20 січня (піврічна — до 20 липня) 2014 року по одному примірнику на паперовому носії і електронною поштою на адресу ukrmedstat@ukr.net (dbf-файл, тобто в системі "Медстат"). Форма № 33-к надсилається поштою в одному примірнику на паперовому носії та електронною поштою до 15 січня 2014 року. Форма № 41-здоров — надсилається електронною поштою та поштою в одному примірнику зведений звіт по області, до якого додаються окремо звіти по кожному закладу про розпочаті цикли у 2012 році — до 15.01.2014 р. Форми № 40-здоров "Звіт про роботу санітарно-епідеміологічної (дезінфекційної, протичумної) станції"( v0132282-01 ) та № 46-здоров "Звіт про штати санітарно-епідеміологічної (дезінфекційної, протичумної) станції" подаються установами Держсанепідслужби України і Головними управліннями Держсанепідслужби в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на водному, залізничному та повітряному транспорті — Держсанепідслужбі. Держсанепідслужба подає ДЗ "Український центр з контролю та моніторингу захворювань МОЗ України". Форма № 44-здоров санаторіїв, підпорядкованих МОЗ України (АР Крим, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Львівська та Одеська області), подається по одному примірнику на паперовому носії (поштою) до 15 січня 2014 року. Санаторії обласного та міського підпорядкування (по кожному санаторію окремо) подають форму № 44-здоров по одному примірнику на паперовому носії (поштою) та електронною поштою у форматі "Word" і зведені звіти за розрізами електронною поштою у програмі "Медстат" до 15 січня 2014 року. Київська область подає зведені звіти по обласних закладах, які розташовані на території м. Києва (форми №№ 17, 47-здоров) на паперових носіях та електронною поштою. Прийом звітів проводиться з 9.00 за адресою: вул. Стрітенська, 7/9, 6-й поверх, кімната № 633 в приміщенні Українського дитячого консультативно-діагностичного центру МОЗ України.

    Директор ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    М. Голубчиков

    Додаток 3 до наказу Міністерства охорони здоров'я 31.10.2013 № 939

    ПЕРЕЛІК зведених статистичних звітів за 2013 рік, які подаються до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України"

    До ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ "України" подаються: форма звітності № 2 ВІЛ/СНІД "Звіт про осіб зі станами та хворобами, що зумовлені вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), за 2013 рік"( z0498-13 ), форма звітності № 3 — ВІЛ/СНІД "Звіт про проведення консультування у зв'язку з тестуванням на ВІЛ-інфекцію за 2013 рік"( z0500-10 ), форма звітності № 56 "Звіт про надання антиретровірусної терапії ВІЛ-інфікованим особам станом на 01.01.2014 року"( z0798-12 ), форма звітності № 57 "Звіт про дорослих та дітей, які розпочали антиретровірусну терапію у когорті та лікуються 6, 12, 24, 36 ... місяців"( z0799-12 ) за грудень 2013 року та січень 2014 року, форма звітності № 58 "Звіт про проведення діагностики, профілактики та лікування туберкульозу та вірусних гепатитів у ВІЛ-інфікованих пацієнтів за 2013 рік"( z0800-12 ), форма звітності № 59 "Звіт про проведення медикаментозної постконтактної профілактики ВІЛ-інфекції за 2013 рік"( z0904-13 ), форма звітності № 63 "Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини за 2013 рік"( z1490-12 ), форма звітності № 63-1 (річна) "Частота передачі ВІЛ від матері до дитини за 2011 рік"( z1491-12 ), додатки 3-18( v0263282-13 ), 20( v0263282-13 ), 21( v0263282-13 ), 23-26( v0263282-13 ), затверджені наказом МОЗ України від 3 квітня 2013 року № 263 "Про затвердження Комплексного плану розширення доступу населення до профілактики ВІЛ-інфекції, діагностики, лікування, догляду та підтримки хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД в Україні у II — IV кварталах 2013 року — I кварталі 2014 року".

    Звіти надіслати поштою в одному примірнику на паперових носіях у строк до 10 січня 2014 року та електронною поштою.

    Для верифікації звітів головним лікарям, завідувачам амбулаторно-поліклінічними відділеннями Кримського республіканського, обласних, Київського та Севастопольського міських центрів профілактики та боротьби зі СНІДом, завідувачам регіональних центрів моніторингу та оцінки виконання програмних заходів з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу прибути до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" за адресою: м. Київ, Московський проспект, 19 у строки, які зазначені в додатку 4 до наказу № 939.

    Обласні протитуберкульозні заклади, міські (м. Києва та м. Севастополя) подають: форму звітності № 4 "Звіт про загальну кількість випадків туберкульозу I, II та III категорій хворих (за даними бактеріоскопії і/або культурального дослідження) ТБ 07"( z1078-09 ) за III квартал 2013 року; форму звітності № 4-2 "Звіт про кількість випадків хіміорезистентного туберкульозу, підтверджених та/або за якими розпочато лікування за категоріями 4.1 — 4.3 протягом звітного кварталу (ТБ 07-МР ТБ)"( z0468-13 ) за III квартал 2013 року; форму звітності № 8-1 "Звіт про результати лікування хворих на туберкульоз легень, які зареєстровані 12 — 15 місяців тому, ТБ 08"( z1079-09 ) за IV квартал 2012 року; форму звітності № 8-2 "Звіт про конверсію мокротиння у хворих на туберкульоз в кінці інтенсивної фази лікування ТБ 10"( z1081-09 ) за III квартал 2013 року; форму звітності № 8-3 "Звіт про результати дослідження стійкості мікобактерій туберкульозу до антимікобактеріальних препаратів у хворих на туберкульоз легень, які були зареєстровані 12 — 15 місяців тому, ТБ 11"( z1082-09 ) за III квартал 2013 року; форму звітності № 8-4 "Звіт про конверсію мокротиння у хворих на туберкульоз легень 4 категорії в кінці інтенсивної фази лікування через 6 місяців (ТБ 10-МР ТБ)"( v0199282-09 ) за I квартал 2013 року; форму звітності № 8-5 "Звіт про результати лікування хворих 4 категорії, які були зареєстровані 24 та 36 місяців тому ТБ 08-МР ТБ"( v0199282-09 ) за III квартал 2010 та 2011 років.

    Звіти надіслати поштою в одному примірнику на паперових носіях у строк до 30 січня 2014 року та електронною поштою на адресу office@tbc.gov.ua.

    Для верифікації звітів головним позаштатним фтизіатрам МОЗ АР Крим, структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Севастопольської і Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міських державних адміністрацій, завідувачам організаційно-методичних відділів Республіканського Автономної Республіки Крим, обласних, Київського і Севастопольського міських протитуберкульозних диспансерів прибути до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" за адресою: м. Київ, Московський проспект, 19.

    Строки подання звітів обласними протитуберкульозними закладами, міськими (м. Києва та м. Севастополя) до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" мають відповідати строкам подання звітів до ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України" згідно додатка 2 наказу № 939.

    Директор ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    М. Голубчиков

    Додаток 4 до наказу Міністерства охорони здоров'я 31.10.2013 № 939

    СТРОКИ ПОДАННЯ форм звітності до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України" за 2013 рік

    № з/п

    Найменування адміністративних територій

    Дата

    1.

    Волинська

  • 20.01.2014
  • 2.

    Кіровоградська

    3.

    Рівненська

    4.

    АР Крим

  • 21.01.2014
  • 5.

    Донецька

    6.

    м. Севастополь

    7.

    Львівська

  • 22.01.2014
  • 8.

    Тернопільська

    9.

    Одеська

  • 10.
  • Дніпропетровська

  • 23.01.2014
  • 11.
  • Миколаївська

  • 12.
  • Херсонська

  • 13.
  • Київська

  • 24.01.2014
  • 14.
  • м. Київ

  • 15.
  • Чернігівська

  • 16.
  • Вінницька

  • 27.01.2014
  • 17.
  • Житомирська

  • 18.
  • Черкаська

  • 19.
  • Закарпатська

  • 28.01.2014
  • 20.
  • Запорізька

  • 21.
  • Хмельницька

  • 22.
  • Харківська

  • 29.01.2014
  • 23.
  • Полтавська

  • 24.
  • Сумська

  • 25.
  • Івано-Франківська

  • 30.01.2014
  • 26.
  • Луганська

  • 27.
  • Чернівецька

    Директор ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    М. Голубчиков

    Додаток 5 до наказу Міністерства охорони здоров'я 31.10.2013 № 939

    СТРОКИ ПОДАННЯ форм звітності до Відділу медико-соціальної експертизи Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги за 2013 рік

    № з/п

    Найменування адміністративних територій

    Дата

    1.

    Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Рівненська, Харківська, м. Київ

  • 15.01.2014
  • 2.

    АР Крим, Запорізька, Івано-Франківська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Херсонська, Чернівецька, м. Севастополь

  • 16.01.2014
  • 3.

    Донецька, Житомирська, Луганська, Львівська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська

  • 17.01.2014
  • Директор ДЗ "Центр медичної статистики МОЗ України"

    М. Голубчиков

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про подання установами і закладами охорони здоров'я ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca