AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


ДАІ: дорожнім та комунальним організаціям необхідно прискорити підготовку до зими

ДАІ: дорожнім та комунальним організаціям необхідно прискорити підготовку до зимиОсінній комісійний огляд вулично-дорожньої мережі виявив незадовільну підготовку дорожніх та комунальних організацій до зимового періоду. Загалом Державтоінспекцією видано більш ніж 1400 приписів на усунення недоліків, до відповідальності притягнуто 1289 керівників зазначених організацій.

На кінець жовтня підготовка дорожніх організацій у більшості регіонів країни до зимового утримання автомобільних доріг залишала бажати кращого. Найбільш критична ситуація склалася в Криму, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

У Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях у райавтодорах взагалі був відсутній необхідний десятиденний запас паливно-мастильних матеріалів. У Криму, Миколаївській, Тернопільській та Чернігівській областях цей запас складав менше 10 % від необхідної кількості. Крім того, дорожні підприємства зазначених регіонів не мають достатньої кількості переносних огороджень та необхідних дорожніх знаків для тимчасового обмеження руху в разі ускладнення погодних умов.

Комунальні організації до зимового утримання вулиць населених пунктів підготувалися ще гірше. Так, станом на кінець жовтня в робочому стані знаходилося близько половини наявної снігоочисної та розподільчої техніки. Запаси палива складали 27 % від необхідної кількості, було заготовлено тільки 39 % протиожеледних та 42 % фрикційних матеріалів.

Практично неготовими до роботи в зимовий період виявилися комунальні організації Криму, Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.

У комунальних організацій Херсонської області на кінець жовтня взагалі був відсутній необхідний десятиденний запас паливно-мастильних матеріалів. В Київській, Кіровоградській, Тернопільській та Хмельницькій областях цей запас складав менше 10 % від необхідної кількості.

За результатами огляду, Державтоінспекцією України, до обласних, міських та районних державних адміністрацій направлено 1875 інформацій щодо необхідності збільшення видатків на утримання вулично-дорожньої мережі.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - ДАІ: дорожнім та комунальним організаціям необхідно ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca