AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


«Чорнобильським» виплатам потрібна адресність

«Чорнобильським» виплатам  потрібна адресністьЦього року на фінансування чорнобильських програм за різними бюджетними напрямами Мінсоцполітики, Мінфіну, ДСНС, а також з урахуванням витрат Пенсійного фонду передбачено 11 мільярдів 170 мільйонів гривень. Проте цього недостатньо для повного виконання Закону «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», адже він стосується понад 2 мільйонів українців. І щороку на це потрібно понад 88 мільярдів гривень. На цьому, за повідомленням прес-служби, наголосила міністр соціальної політики Наталія Королевська на парламентських слуханнях «Про стан, заходи та перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи».

Так, для понад 13 мільйонів найвразливіших громадян — сімей з дітьми, малозабезпечених сімей, інвалідів з дитинства та дітей-інвалідів бюджетом на 2013 рік передбачено близько 40 мільярдів гривень державної допомоги. «Отже, ми повинні максимально ефективно використовувати ці кошти. Щоб кожна соціальна гривня доходила за призначенням. Для цього створюємо єдину інформаційну платформу, яка об’єднає всі бази даних щодо пільгових категорій громадян та усіх видів допомоги», — сказала міністр.

Відділ соціально-правових питань «Урядового кур’єра»

Це дасть можливість підвищити рівень адресності державної підтримки і уникнути зловживань. Крім того, за словами міністра, фінансування чорнобильських видатків доцільно сконцентрувати в одному відомстві.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - «Чорнобильським» виплатам потрібна адресність, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca