AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Єгипет: туристи не їдуть, інвестори виводять активи

Єгипет: туристи не їдуть, інвестори виводять активиВійськова влада в Єгипті називає економіку пріоритетним напрямком своєї політики, втім останні події в країні призвели до протилежного результату. З Єгипту їдуть туристи та виводять свої активи інвестори. На додаток до цього, Сполучені Штати та ЄС погрожують запровадженням санкцій, якщо сторони конфлікту не досягнуть компромісу.

Економіка Єгипту великою мірою залежить від туристичної галузі. У зв’язку з подіями «Арабської весни» у 2011 році до Єгипту приїхало на 4 мільйони менше туристів, ніж за рік до цього. Після пожвавлення сектора у 2012 році, єгипетський уряд сподівався за два роки повернутися до рекордних показників. Проте з огляду на ситуацію у країні, цифра у 13 мільйонів туристів виглядає нереалістичною.

Яке майбутнє чекає на галузь, що забезпечувала 10% ВВП країни та працевлаштовувала 12% активного населення?

Тим часом більшість туристичних операторів країн ЄС закликали подорожувальників відмовитись від серпневих канікул в Єгипті. Туристи масово здають квитки та скасовують бронювання номерів в готелях.

Інфляція у країні перетнула межу у 13%. Зростання цін торкнулося у першу чергу харчів, зокрема м‘яса та молочних продуктів. У країні непрацевлаштований кожен п’ятий, поміж молоді ситуація з роботою навіть гірша.

Додатковим струсом для ринку праці стало тимчасове припинення роботи єгипетських філій мультинаціональних компаній. До цього заходу під час розгону демонстрацій та сутичок вдалися Royal Dutch Shell, Electrolux та General Motors.

Рейтингова агенція Moody’s оприлюднила звіт, згідно з яким Єгипет перебуває за крок від дефолту. Якщо у 2012 році зовнішній борг країни склав майже 40 мільярдів доларів, то у 2013 році ситуація може виявитися навіть критичнішою, — Єгипту не залишиться, у кого позичати.

Після перемоги Мохамеда Мурсі на президентських виборах торік, основним економічним партнером нової влади в Єгипті став Катар.

Хоча після військового перевороту цього літа країна отримала фінансову допомогу від Саудівської Аравії, Кувейту та Об’єднаних Арабських Еміратів, вона ризикує втратити не менш важливі інвестиції від США та ЄС. Чи виконає військова влада країни свої обіцянки?

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Єгипет: туристи не їдуть, інвестори виводять активи, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca