AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Маргарет Тетчер поховають 17 квітня

Маргарет Тетчер поховають 17 квітняКолишнього британського прем'єр-міністра Маргарет Тетчер поховають 17 квітня.

Поховання із усіма військовими почестями відбудеться в лондонському Соборі святого Павла, передає Бі-бі-сі.

Церемонія не матиме державного статусу, однак їй нададуть такого самого статусу, як похорону принцеси Діани та Королеви-Матері.

На резиденції голови британського уряду на Даунінг-стріт, 10 приспустили прапор Сполученого Королівства Великої Британії.

Колишня прем'єр-міністр Великої Британії Маргарет Тетчер «спочила з миром» у понеділок після інсульту, повідомили її родичі.

Вона керувала урядом консерваторів від 1979 до 1990 року, будучи першою жінкою, яка обійняла посаду британського прем'єра.

Політичний редактор ВВС Нік Робінсон каже, що пані Тетчер була суперечливим політиком і надихала пристрастю як своїх прихильників, так і опонентів.

Вона стала прем'єр-міністром Великої Британії у 1979 році. Уряд під її керівництвом приватизував кілька галузей промисловості, які належали державі, та протистояв страйкам гірничих профспілок у 1984-85 роках.

Маргарет Тетчер була при владі, коли Велика Британія провадила військові дії проти Аргентини в районі Фолклендських островів у 1982 році.

У 1984 році пані Тетчер пережила замах на своє життя: бойовики Ірландської республіканської армії підірвали готель Brighton Grand, де вона зупинилася для участі у щорічному з’їзді Консервативної партії.

У другій половині перебування на посту прем'єра її політику часто асоціювали з євроскептицизмом. Наприкінці 80-х вона стала одним з ключових ініціаторів повалення комунізму у східній Європі.

Маргарет Тетчер залишила пост керівника уряду у 1990 році.

«Шляхетність духу»

Світові лідери виразили співчуття у зв'язку зі смертю пані Тетчер.

Прем'єр-міністр Британії Девід Кемерон назвав її «великою британкою», а президент США Барак Обама сказав, що вона була «великим чемпіоном свободи і волелюбності». Свою шану леді Тетчер віддала також Королева Єлизавета.

Після отримання звістки про її смерть пан Кемерон скасував заплановані переговори з президентом Франції Франсуа Олландом та заявив, що повертається до Британії в понеділок ввечері.

Він назвав Маргарет Тетчер найвидатнішим лідером Великої Британії мирного часу.

Президент США Барак Обама відзначив досягнення пані Тетчер у сфері боротьби за свободу та заявив, що з її смертю «Америка втратила справжнього друга».

Канцлер ФРН Ангела Меркель сказала, що ніколи не забуде ролі пані Тетчер у подоланні розколу в Європі наприкінці холодної війни.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Маргарет Тетчер поховають 17 квітня, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca