AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, розпорядником якої є Нацдержслужба України, та Порядку відшкодування цих витрат, Національне агентство України з питань державної службиНАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

НАКАЗ

  • 07.06.2013  № 105
  • Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 червня 2013 р. за № 1089/23621

    Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Нацдержслужба України, та Порядку відшкодування цих витрат

    Відповідно до статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації»( 2939-17 ), постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740( 740-2011-п ) «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», пункту 3.9 Порядку складання та подання запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є Національне агентство України з питань державної служби( z0045-13 ), затвердженого наказом Нацдержслужби України від 17 грудня 2012 року № 240, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 січня 2013 року за № 45/22577, та з метою забезпечення належної організації порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, які надаються запитувачам інформації, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Нацдержслужба України, що додається.

    2. Затвердити Порядок відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Нацдержслужба України( z1090-13 ), що додається.

    3. Відділу документального забезпечення Нацдержслужби України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

    4. Управлінню організаційної та кадрової роботи Нацдержслужби України розмістити цей наказ на офіційному веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби після його державної реєстрації.

    5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Нацдержслужби України згідно з розподілом обов’язків.

    6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Нацдержслужби України

    В. Толкованов

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Національного агентства України з питань державної служби 07.06.2013  № 105

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 червня 2013 р. за № 1089/23621

    РОЗМІР фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Нацдержслужба України

    № з/п

    Послуга, що надається

    Вартість виготовлення 1 аркуша, грн.

    1

    Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк)

  • 0,68
  • 2

    Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк)

  • 0,92
  • 3

    Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)

  • 1,34
  • 4

    Копіювання або друк копій документів формату А3, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)

  • 1,84
  • Начальник управління адміністративно- господарського забезпечення Нацдержслужби України

    О. Бартащук

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca