AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Зупинено мільйонні оборудки голови сільради

Зупинено мільйонні оборудки голови сільрадиРезонансну справу з розслідування посадових злочинів голови та секретаря сільради передано до суду. Прокуратурою Запорізької області закінчено досудове розслідування у резонансному кримінальному провадженні стосовно голови та секретаря однієї з сільрад Мелітопольського району, які підозрюються у скоєнні кількох злочинів, зокрема посадових. Голова сільради — у шахрайстві, вчиненому у великих розмірах (ч. 3 ст. 190), привласненні та розтраті бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у великих розмірах (ч. 4 ст. 191), підробленні документів за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 358), зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364), службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 366 КК України). Секретар сільради підозрюється у зловживанні владою та службовим становищем (ч. 1 ст. 364) та перевищенні службових повноважень (ч. 1 ст. 365 КК України).

Голова сільради підписала рішення ради, які на розгляд депутатів не виносили. На підставі цих рішень фізичні особи незаконно отримали право власності на земельні ділянки загальною площею понад 3 гектари, вартістю 1,2 мільйона гривень.

Досудовим слідством також встановлено, що ця посадова особа надала до управління Пенсійного фонду підроблені документи, що потягло безпідставну виплату пенсії на загальну суму понад 160 тисяч гривень.

Крім того, сільський голова спільно з секретарем сільради склала, видала та надала до державної нотаріальної контори завідомо неправдиві документи, на підставі яких на користь доньки сільського голови оформлено спадщину за заповітом після нібито померлої громадянки. Як наслідок, ця громадянка була позбавлена можливості вільно володіти та розпоряджатися належною їй за законом земельною ділянкою площею понад 4 гектари вартістю понад 60 тисяч гривень.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Зупинено мільйонні оборудки голови сільради, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca