AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Щодо розрахунків за надані послуги по зубопротезуванню пільговим категоріям населення, Державна казначейська служба УкраїниДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

  • 12.03.2013  № 17-08/573-6405
  • Державна казначейська служба України розглянула лист <...> щодо розрахунків за надані послуги по зубопротезуванню пільговим категоріям населення та у межах компетенції повідомляє.

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.96 № 1138( 1138-96-п ) "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти" протезування зубів відноситься до платних послуг, які надаються в державних та комунальних закладах охорони здоров'я.

    Згідно з Інструкцією щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету( z0456-12 ), затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 12.03.2012 № 333, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 27.03.2012 за № 456/20769 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 21.06.2012 № 754) (далі — Інструкція), трансферти населенню — це поточні платежі фізичним особам або надання їм матеріальної допомоги у натуральному вигляді, які передбачені для збільшення їх доходу. Трансферти населенню можуть надаватись як у готівковій формі, так і шляхом сплати рахунків.

    Оплата зубопротезування та відшкодування витрат, пов'язаних з відпуском лікарських засобів безоплатно і на пільгових умовах громадянам, які мають на це право відповідно до законодавства, здійснюється за кодом 2730 "Інші виплати населенню" (пункт 2.5.3 — 9( z0456-12 ) Інструкції).

    Кошти за надані стоматологічні послуги (пільгове зубопротезування) зараховуються до спеціального фонду медичного закладу. Виконані роботи можуть бути оплачені розпорядником бюджетних коштів за рахунок відповідних бюджетних призначень загального фонду на підставі документів, що підтверджують фактичне надання послуг.

    Перший заступник Голови

    О. Даневич

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Щодо розрахунків за надані послуги по зубопротезуванню ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca