AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Завдяки інспекторам ДАІ 18-річний хлопець вчасно отримав невідкладну медичну допомогу

Завдяки інспекторам ДАІ 18-річний хлопець вчасно отримав невідкладну медичну допомогу«Дякую богу за те, що в ДАІ працюють такі люди», -саме з такими словами днями звернувся рівнянин Сергій до начальника управління МВС України в Рівненській області генерал-майора міліції Василя Лазутка. Як виявилося, працівники ДАІ фактично врятували життя його синові — теж Сергію.

— Зранку 20 червня мій 18-річний син прийшов влаштовуватись на роботу на один з автокомплексів по вулиці Соборній. І там з ним трапився нещасний випадок — його було уражено електричним струмом. Ураження було такої сили, що в нього зупинилося серце, — розповідає пан Сергій.

Про те, що трапилася така біда, було одразу повідомлено на станцію швидкої допомоги. Однак бригада, котра отримала виклик о 8.30 ранку, сповістила батька Сергія про те, що автомобіль швидкої допомоги через вранішні затори не може вчасно дістатися до молодого хлопця.

Отримавши ще один удар долі, батько в розпачі звернувся до найближчого екіпажу ДАІ з обслуговування обласного центру з проханням посприяти тому, щоб карета швидкої допомоги безперешкодно дісталася хворого.

— В мене в самого ледве серце не стало, коли мені повідомили, що карета швидкої допомоги не може вчасно приїхати до мого сина. На щастя, на моєму шляху трапилися ці хлопці. Скільки житиму — дякуватиму їм за те, що одразу ж кинулися на допомогу й через все місто провели автомобіль швидкої допомоги. Лише завдяки їхнім оперативним діям, медикам вдалося вчасно провести реанімаційні заходи, — розповідає батько хлопця, який пережив стан клінічної смерті.

У поспіху чоловік навіть не дізнався прізвища тих працівників ДАІ, які фактично спасли життя його сину. Пізніше, щоб особисто подякувати за справжній чоловічий вчинок, він розшукав тих, хто подарував його 18-річному Сергію друге життя. Ними виявилися інспектори ДПС взводу ДПС ДАІ при Рівненському МВ УМВС України в Рівненській області старші сержанти міліції Андрій Гринь та Михайло Волчук.

«Я не роздумуючи написав подяку і заніс її до начальника обласного управління міліції Василя Лазутка. Дякую Богу та йому за те, що в Державтоінспекції працюють такі люди…», — резюмував пан Сергій.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Завдяки інспекторам ДАІ 18-річний хлопець вчасно отримав ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca