AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У Харкові працівники ДАІ затримали чоловіків, які займалися крадіжками автомобілів

У Харкові працівники ДАІ затримали чоловіків, які займалися  крадіжками автомобілівУ ніч з 12 на 13 травня екіпаж інспекторів дорожньо-патрульної служби заступив на чергування по відпрацюванню Дзержинського району міста Харкова по лінії незаконних заволодінь транспортними засобами. Ніч пройшла спокійно, а от вранці працівники ДАІ затримали молодиків, які викрадали автомобілі.

«Близько п’ятої години ранку на проспекті Людвига Свободи ми помітили два автомобіля «ВАЗ-2106» білого та червоного кольорів, що рухалися один за одним розповідає прапорщик міліції Олег Ларіонов. Коли ми до них наблизились, водії збільшили швидкість, а на перехресті роз’їхалися в різні боки. Було прийнято рішення прослідувати за червоним ВАЗом, тому що його водій постійно озирався, а коли побачив патрульний автомобіль ДПС почав тікати. На наші вимоги зупинитись, водій не реагував. Після того, як ми його притисли, він зупинився та кинувся тікати у двори мікрорайону, напарник побіг за ним та, на жаль, не наздогнав, але прикмети його добре запам’ятав».

«Повернувшись до службового автомобіля, ми продовжили пошук втікача. При виїзді з двору був помічений білий «ВАЗ», який раніше рухався з червоним. Коли ми його зупинили, то на пасажирському сидінні я впізнав нашого втікача. Після затримання були з’ясовані особистості — ними виявилися харків’яни віком 21 та 22 роки. Повернувшись до червоної автівки і оглянувши її, побачили сліди пошкодження замків запалювання та дверей.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Поки чекали її приїзду, мабуть від страху перед відповідальністю, молодики зізналися, що два-три дні назад вони також скоїли крадіжку автомобіля» — розповів прапорщик міліції Валерій Лобян.

Як повідомили пізніше інспектори розшуку Дзержинського райвідділу міліції м. Харкова, в ході оперативно — розшукових дій при огляді гаража одного зі злочинців були виявлені запчастини до автомобілів різних марок. Громадяни зізнались у причетності до інших незаконних заволодінь. Зловмисникам тепер прийдеться відповідати за законом. На разі Дзержинським райвідділом ведеться слідство.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У Харкові працівники ДАІ затримали чоловіків, які займалися ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca