AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


що надаються НКРЕ, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетикиНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

ПОСТАНОВА

  • 28.03.2013  № 337
  • Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються НКРЕ

    Відповідно до статті 8 Закону України "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Затвердити такі, що додаються:

    1) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на виробництво електричної енергії.

    2) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на виробництво електричної енергії.

    3) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на виробництво електричної енергії.

    4) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на виробництво електричної енергії.

    5) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

    6) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

    7) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

    8) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

    9) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами.

    10) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами.

    11) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами.

    12) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами.

    13) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на постачання електричної енергії за регульованим тарифом ( v0337862-13 ).

    14) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

    15) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

    16) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

    17) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ( v0337862-13 ).

    18) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

    19) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

    20) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

    21) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на оптове постачання електричної енергії.

    22) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на оптове постачання електричної енергії.

    23) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на оптове постачання електричної енергії.

    24) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на оптове постачання електричної енергії ( v0337862-13 ).

    25) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на комбіноване виробництво теплової та електричної енергії ( v0337862-13 ).

    26) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на комбіноване виробництво теплової та електричної енергії.

    27) Інформаційну картку адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на комбіноване виробництво теплової та електричної енергії.

    28) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на комбіноване виробництво теплової та електричної енергії.

    29) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

    30) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

    31) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

    32) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

    33) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на транспортування нафти магістральними трубопроводами ( v0337862-13 ).

    34) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на транспортування нафти магістральними трубопроводами .

    35) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на транспортування нафти магістральними трубопроводами ( v0337862-13 ).

    36) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на транспортування нафти магістральними трубопроводами.

    37) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами .

    38) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами.

    39) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами.

    40) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами.

    41) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

    42) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

    43) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

    44) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

    45) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на розподіл природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

    46) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на розподіл природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

    47) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на розподіл природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

    48) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на розподіл природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

    49) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

    50) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

    51) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

    52) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

    53) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

    54) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

    55) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

    56) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

    57) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ в обсягах, що перевищують рівень, встановлений ліцензійними умовами ( v0337862-13 ).

    58) Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ в обсягах, що перевищують рівень, встановлений ліцензійними умовами ( v0337862-13 ).

    59) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі копії ліцензії на зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ в обсягах, що перевищують рівень, встановлений ліцензійними умовами.

    60) Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ в обсягах, що перевищують рівень, встановлений ліцензійними умовами.

    Голова Комісії

    С. Тітенко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі ліцензії на виробництво електричної енергії

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00—18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-15, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання

    1. Заява (http://www.nerc.gov.ua/?id=4270); 2. Документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — документ про внесення плати за видачу ліцензії; — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (технічні характеристики енергогенерувального об'єкта, схема електричних з'єднань з позначенням приладів розрахункового обліку); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період); — копія документа, що підтверджує право власності генеруючими потужностями або їх користування (із підтвердженням належності цих генеруючих потужностей на праві власності іншому суб'єкту господарювання (фізичній особі)). Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить 18,72 грн за один МВт заявленої встановленої потужності, зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про видачу ліцензії або про відмову у її видачі приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про видачу ліцензії та документів, що додаються до заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Повідомлення про прийняття рішення про видачу ліцензії або про відмову у видачі ліцензії надсилається (видається) заявникові в письмовій формі протягом трьох робочих днів з дати прийняття відповідного рішення. Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на виробництво електричної енергії

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-84, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Підставами для переоформлення ліцензії є: — зміна місцезнаходження юридичної особи; — зміна найменування юридичної особи; — зміна відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю; — зміна місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи, зміною найменування юридичної особи, або зміною відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю, ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання однієї із зазначених змін подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії, та відповідні документи або їх нотаріально засвідчені копії, які підтверджують вищезазначені зміни. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання зазначеної зміни подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії та документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції для видачі ліцензії ( z0738-99 ). Заява та додані до неї документи подаються до НКРЕ особисто, через уповноважений ним орган чи особу, або засобами поштового зв’язку за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692).

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить два відсотки від плати за видачу ліцензії, зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Переоформлення ліцензії проводиться протягом 10 днів з дня подання заяви разом з відповідними документами. Переоформлення ліцензії у зв'язку із зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності, якщо ця зміна виникла у зв'язку з розширенням ліцензіатом території своєї діяльності, здійснюється у порядку та в терміни, передбачені для видачі ліцензії.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача переоформленої на новому бланку ліцензії з урахуванням змін, зазначених у заяві про переоформлення ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на виробництво електричної енергії

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Дія відповідної ліцензії може бути продовжена на новий термін за заявою суб'єкта підприємницької діяльності (http://www.nerc.gov.ua/?id=4274), яка подається не пізніше ніж за 30 днів до дати закінчення терміну дії ліцензії. Перелік документів, що подаються до заяви на продовження дії ліцензії, визначено пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (технічні характеристики енергогенерувального об'єкта; схема електричних з'єднань з позначенням приладів розрахункового обліку); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період) — копія документа, що підтверджує право власності генеруючими потужностями або їх користування (із підтвердженням належності цих генеруючих потужностей на праві власності іншому суб'єкту господарювання (фізичній особі)). Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Послуга безоплатна

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про продовження дії ліцензії або про відмову у її продовженні приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про продовження дії ліцензії та документів, що додаються до заяви. Ліцензія оформляється не пізніше ніж за три робочі дні з дня прийняття рішення про продовження дії ліцензії.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача нового бланку ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії з урахуванням нових строків дії ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на виробництво електричної енергії

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    У разі втрати ліцензії суб'єкт підприємницької діяльності зобов'язаний у 10-денний термін повідомити про це НКРЕ та подати заяву про видачу дубліката відповідної ліцензії за встановленою формою (http://www.nerc.gov.ua/?id=4272). Заява про видачу дубліката ліцензії подається до НКРЕ особисто, через уповноважений ним орган чи особу, або засобами поштового зв’язку.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Послуга безоплатна

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Дублікат ліцензії видається суб'єкту підприємницької діяльності в 10-денний термін після подання відповідної заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача дубліката ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Дублікат ліцензії видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-15, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання

    1. Заява (http://www.nerc.gov.ua/?id=4270); 2. Документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — документ про внесення плати за видачу ліцензії; — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (технічна характеристика мереж; система обліку електроенергії; характеристика електромереж); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період); — розрахунок коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії. — розрахунок тарифів на передачу електроенергії. Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить 0,92 грн (мережа напругою 220 кВ і вище) та 4,12 грн (мережа напругою 0,4-154 кВ) за 1 млн кВт•год заявленої річного обсягу, зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про видачу ліцензії або про відмову у її видачі приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про видачу ліцензії та документів, що додаються до заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача ліцензії на право провадження господарської діяльності з передачі електроенергії магістральними та міждержавними електричними мережами.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Повідомлення про прийняття рішення про видачу ліцензії або про відмову у видачі ліцензії надсилається (видається) заявникові в письмовій формі протягом трьох робочих днів з дати прийняття відповідного рішення. Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-84, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Підставами для переоформлення ліцензії є: — зміна місцезнаходження юридичної особи; — зміна найменування юридичної особи; — зміна відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю; — зміна місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи, зміною найменування юридичної особи, або зміною відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю, ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання однієї із зазначених змін подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії, та відповідні документи або їх нотаріально засвідчені копії, які підтверджують вищезазначені зміни. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання зазначеної зміни подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії та документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції для видачі ліцензії ( z0738-99 ). Заява та додані до неї документи подаються до НКРЕ особисто, через уповноважений ним орган чи особу, або засобами поштового зв’язку за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692).

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить два відсотки від плати за видачу ліцензії, зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Переоформлення ліцензії проводиться протягом 10 днів з дня подання заяви разом з відповідними документами. Переоформлення ліцензії у зв'язку із зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності, якщо ця зміна виникла у зв'язку з розширенням ліцензіатом території своєї діяльності, здійснюється у порядку та в терміни, передбачені для видачі ліцензії.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача переоформленої на новому бланку ліцензії з урахуванням змін, зазначених у заяві про переоформлення ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Дія відповідної ліцензії може бути продовжена на новий термін за заявою суб'єкта підприємницької діяльності (http://www.nerc.gov.ua/?id=4274), яка подається не пізніше ніж за 30 днів до дати закінчення терміну дії ліцензії. Перелік документів, що подаються до заяви на продовження дії ліцензії, визначено пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (технічна характеристика мереж; система обліку електроенергії; характеристика електромереж); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період); — розрахунок коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії. — розрахунок тарифів на передачу електроенергії. Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Послуга безоплатна

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про продовження дії ліцензії або про відмову у її продовженні приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про продовження дії ліцензії та документів, що додаються до заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача нового бланку ліцензії на право провадження господарської діяльності з передачі електроенергії магістральними та міждержавними електричними мережами з урахуванням нових строків дії ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ); Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    У разі втрати ліцензії суб'єкт підприємницької діяльності зобов'язаний у 10-денний термін повідомити про це НКРЕ та подати заяву про видачу дубліката відповідної ліцензії за встановленою формою (http://www.nerc.gov.ua/?id=4272). Заява про видачу дубліката ліцензії подається до НКРЕ особисто, через уповноважений ним орган чи особу, або засобами поштового зв’язку.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Послуга безоплатна

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Дублікат ліцензії видається суб'єкту підприємницької діяльності в 10-денний термін після подання відповідної заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача дубліката ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Дублікат ліцензії видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ); Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-15, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання

    1. Заява (http://www.nerc.gov.ua/?id=4270); 2. Документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — документ про внесення плати за видачу ліцензії; — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (річний баланс надходження, розподілу та обсягів власного споживання електроенергії за рівнями напруги; опис систем обліку електроенергії, що використовується заявником, у тому числі і погодинних; технічна характеристика мереж; звітні та нормативні витрати ел. енергії за минулий рік; структура органу диспетчерського управління); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період) розрахунок коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії; — розрахунок тарифів на передачу електроенергії за класами напруги; — опис території здійснення ліцензованої діяльності за формою, наведеною у додатку 22 Інструкції для видачі ліцензії( z0738-99 ). Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить 0,92 грн (мережа напругою 220 кВ і вище) та 4,12 грн (мережа напругою 0,4-154 кВ) за 1 млн кВт•год заявленої річного обсягу , зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про видачу ліцензії або про відмову у її видачі приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про видачу ліцензії та документів, що додаються до заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача ліцензії на право провадження господарської діяльності з передачі електроенергії місцевими (локальними) електричними мережами.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Повідомлення про прийняття рішення про видачу ліцензії або про відмову у видачі ліцензії надсилається (видається) заявникові в письмовій формі протягом трьох робочих днів з дати прийняття відповідного рішення. Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-84, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Підставами для переоформлення ліцензії є: — зміна місцезнаходження юридичної особи; — зміна найменування юридичної особи; — зміна відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю; — зміна місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місцезнаходження юридичної особи, зміною найменування юридичної особи, або зміною відомостей, зазначених у ліцензії, виданій громадянину-підприємцю, ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання однієї із зазначених змін подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії, та відповідні документи або їх нотаріально засвідчені копії, які підтверджують вищезазначені зміни. Для переоформлення ліцензії у зв’язку зі зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності ліцензіат зобов'язаний протягом десяти днів з дня настання зазначеної зміни подати до НКРЕ заяву про переоформлення ліцензії (http://www.nerc.gov.ua/?id=4271), оригінал ліцензії, що підлягає переоформленню, документ про внесення плати за переоформлення ліцензії та документи, визначені пунктом 2.5 Інструкції для видачі ліцензії ( z0738-99 ). Заява та додані до неї документи подаються до НКРЕ особисто, через уповноважений ним орган чи особу, або засобами поштового зв’язку за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692).

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Плата за надання адміністративної послуги визначена постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності", становить два відсотки від плати за видачу ліцензії, зараховується до державного бюджету і вноситься на рахунки територіального органу Державної казначейської служби за кодом бюджетної класифікації ( v0011201-11 ) 22011500.

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Переоформлення ліцензії проводиться протягом 10 днів з дня подання заяви разом з відповідними документами. Переоформлення ліцензії у зв'язку із зміною місця провадження ліцензіатом певного виду ліцензованої діяльності, якщо ця зміна виникла у зв'язку з розширенням ліцензіатом території своєї діяльності, здійснюється у порядку та в терміни, передбачені для видачі ліцензії.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача переоформленої на новому бланку ліцензії з урахуванням змін, зазначених у заяві про переоформлення ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова КМУ від 13.07.95 № 516( 516-95-п ) "Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності"; Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з продовження дії ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Дія відповідної ліцензії може бути продовжена на новий термін за заявою суб'єкта підприємницької діяльності (http://www.nerc.gov.ua/?id=4274), яка подається не пізніше ніж за 30 днів до дати закінчення терміну дії ліцензії. Перелік документів, що подаються до заяви на продовження дії ліцензії, визначено пунктом 2.5 Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності( z0738-99 ), затвердженої постановою НКРЕ від 06.10.99 № 1305: — доручення на право представництва заявника (у разі потреби); — копія статуту (нотаріально посвідчена); — опис заявленої діяльності (річний баланс надходження, розподілу та обсягів власного споживання електроенергії за рівнями напруги; опис систем обліку електроенергії, що використовується заявником, у тому числі і погодинних; технічна характеристика мереж; звітні та нормативні витрати ел. енергії за минулий рік; структура органу диспетчерського управління); — документ, що підтверджує Норматив достатності власних активів суб'єктів підприємницької діяльності( z0672-99 ) (копія бухгалтерської звітності ф-№ 1( z0336-13 ) за звітний період) — розрахунок коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії; — розрахунок тарифів на передачу електроенергії за класами напруги; — опис території здійснення ліцензованої діяльності за формою, наведеною у додатку 22 Інструкції для видачі ліцензії( z0738-99 ). Заява та додані до неї документи подаються суб’єктом господарювання до НКРЕ особисто або через уповноважений ним орган чи особу та приймаються за описом (http://www.nerc.gov.ua/?id=4692), копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття документів.

    3. Платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати (адміністративного збору) за платну адміністративну послугу

    Послуга безоплатна

    4. Строк надання адміністративної послуги

    Рішення про продовження дії ліцензії або про відмову у її продовженні приймається НКРЕ у строк не пізніше ніж тридцять календарних днів з дати надходження заяви про продовження дії ліцензії та документів, що додаються до заяви.

    5. Результат надання адміністративної послуги

    Видача нового бланку ліцензії на право провадження господарської діяльності з передачі електроенергії місцевими (локальними) електричними мережами з урахуванням нових строків дії ліцензії.

    6. Можливі способи отримання відповіді (результату)

    Ліцензія видається керівнику суб’єкта господарювання або іншій уповноваженій особі.

    7. Акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги

    Закони України: "Про адміністративні послуги"( 5203-17 ), "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ); Постанова НКРЕ від 06.10.99 № 1305( z0738-99 ) "Про затвердження Інструкції про порядок видачі ліцензій Національною комісією регулювання електроенергетики на здійснення окремих видів підприємницької діяльності".

    Начальник управління ліцензування

    Ю. Антонюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова НКРЕ 28.03.2013  № 337

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги з видачі дубліката ліцензії на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами

    1. Суб'єкт надання адміністративної послуги:

    Найменування:

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Місцезнаходження:

  • 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19
  • Режим роботи:

  • понеділок-четвер: 9:00-18:00, п’ятниця: 9:00-16:45
  • Графік прийому заяв на отримання адміністративної послуги:

  • вівторок, четвер: 9:00-18:00 обідня перерва: 13:00-13:45
  • Телефон:

    (044) 277-30-47 (канцелярія); (044) 204-48-40, 277-30-20 (управління ліцензування).

    Адреса електронної пошти:

    box@nerc.gov.ua

    Адреса веб-сайта:

    http://www.nerc.gov.ua

    2. Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, порядок та спосіб їх подання, інформація про умови чи підстави отримання адміністративної послуги

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - що надаються НКРЕ, Національна комісія, що здійснює ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca