AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 13 березня 2013 р. № 161 Київ

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889( 889-2010-п ) "Питання грошового забезпечення окремих категорій військовослужбовців Збройних Сил, Державної прикордонної служби, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та осіб начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій" (Офіційний вісник України, 2010 р., № 74, ст. 2632; 2011 р., № 28, ст. 1177; 2012 р., № 52, ст. 2085, № 80, ст. 3222) зміни, що додаються.

2. Міністерству оборони забезпечити здійснення видатків, пов’язаних з набранням чинності цією постановою, в межах видатків на оплату праці, передбачених Міністерству в Державному бюджеті України на 2013 рік( 5515-17 ).

3. Міністерству фінансів під час підготовки проекту закону про Державний бюджет України на 2014 рік передбачити видатки на поступове підвищення щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Збройних Сил до розміру, що не перевищує місячне грошове забезпечення.

Прем'єр-міністр України

М. АЗАРОВ

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 р. № 161

ЗМІНИ, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889( 889-2010-п )

1. Назву постанови викласти в такій редакції:

"Питання грошового забезпечення окремих категорій військовослужбовців Збройних Сил, Державної прикордонної служби, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та осіб начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту Державної служби надзвичайних ситуацій".

2. Пункт 1( 889-2010-п ) викласти в такій редакції:

"1. Установити щомісячну додаткову грошову винагороду:

1) військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби), які займають посади у Військово-Морських Силах Збройних Сил та Морській охороні Державної прикордонної служби, посади у військових частинах, підрозділах, закладах, установах та організаціях Збройних Сил (за переліком згідно з додатком), посади наземних авіаційних спеціалістів, що забезпечують безпеку польотів літаків та вертольотів, у військових частинах і підрозділах Повітряних Сил та Сухопутних військ Збройних Сил, посади у військових частинах і підрозділах високомобільних десантних військ та спеціального призначення Збройних Сил, і військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби) льотного складу Збройних Сил, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та Державної прикордонної служби — у розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення;

2) військовослужбовцям Збройних Сил (крім тих, що зазначені у підпункті 1 цього пункту, та військовослужбовців строкової військової служби):

  • з 1 квітня 2013 р. — у розмірі, що не перевищує 20 відсотків місячного грошового забезпечення;
  • з 1 вересня 2013 р. — у розмірі, що не перевищує 40 відсотків місячного грошового забезпечення;
  • з 1 січня 2014 р. — у розмірі, що не перевищує 60 відсотків місячного грошового забезпечення;
  • з 1 квітня 2014 р. — у розмірі, що не перевищує 80 відсотків місячного грошового забезпечення;
  • з 1 липня 2014 р. — у розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення;
  • 3) особам начальницького складу, які проходять службу на посадах льотного складу органів і підрозділів цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій, — у розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення.".

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca