AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Працівники Державтоінспекції здали кров для дітей у лікарні «Охматдит»

Працівники Державтоінспекції здали кров для дітей у лікарні «Охматдит»У рамках акції «Здай кров — збережи життя», що проводиться Державтоінспекцією за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України під час Національного тижня безпеки дорожнього руху, інспектори столичної ДАІ та працівники спецпідрозділу ДПС особливого призначення при МВС України відвідали дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит», аби поповнити донорський банк крові для постраждалих в ДТП дітей. ДАІ запрошує всіх небайдужих приєднатися до благодійного заходу.

Національна дитяча спеціалізована лікарня «ОХМАТДИТ» багатопрофільна клініка, в якій отримують кваліфіковану медичну допомогу більш ніж 600 малюків. Щоб допомога маленьким пацієнтам була якісною і своєчасною потрібна велика кількість препаратів крові. Щодня для проведення операцій необхідно залучати не менш як 200 донорів. Відомо, що процедура переливання крові у цій клініці безкоштовна як для дітей, так і донорів. Однак, не всі дорослі за станом здоров’я можуть допомогти рідній дитині.

Донори «в формі», як правило, займаються спортом та не мають шкідливих звичок. Сьогодні двадцять людей в погонах прийшли на допомогу. Співробітники підрозділів ДАІ допомагають зберегти життя не лише на дорозі, а й в лікарнях — більшість інспекторів здають кров вже не перший раз.

Начальник управління ДАІ столиці Анатолій Курінний сказав зокрема: — «За 10 місяців нинішнього року кількість ДТП за участю дітей знизилась майже на 20 відсотків у порівнянні з показниками минулого року. Ми робимо все аби зменшити цю тривожну статистику. А вона свідчить, що в більшості випадків винуватцями пригод стають дорослі. Та незалежно від того, хто і якою мірою винен, наші працівники вживають всіх заходів аби допомогти дітям, що потрапили в біду. Не менш важливим напрямком нашої роботи є профілактика нещасних випадків з маленькими пішоходами та пасажирами. Зі свого боку ми робимо все аби вберегти підростаюче покоління від біди. Хотілось, щоб над цим задумались і дорослі учасники дорожнього руху».

Варто зазначити, що працівники ДАІ спільно з клінікою ОХМАТДИТ проводять подібні заходи більш як 10 років.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Працівники Державтоінспекції здали кров для дітей у ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca