AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У Києві планують скасувати 24 маршрутних рейси

У Києві планують скасувати 24 маршрутних рейсиДо осені у столиці зникнуть 24 маршрутних напрямки з 300, а в майбутньому маршруток і зовсім не залишиться в столиці.

Влада обіцяє, що їх замінять автобуси і тролейбуси, а пасажири не будуть по півгодини чекати на зупинках, передає УНІАН з посиланням на «Вести».

Вже 21 серпня в конкурсі на маршрути не буде більше двадцяти найменувань. «Більшість цих маршрутів дублюються громадським транспортом, тому ми вирішили збільшити кількість автобусів і тролейбусів і закрити маршрутки. Кияни не відчують різниці, ми запустимо додатковий транспорт», — запевнив директор департаменту транспортної інфраструктури Євген Водовозов.

Скасовувати маршрутки влада має намір і далі. Наприклад, в нових умовах конкурсу є вимога, що машина повинна бути не старше семи років. «А старше семи років у Києві половина маршруток, тобто тисяча. Ніякий завод не зможе виробити так багато машин», — говорить голова Асоціації перевізників Києва Валерій Липецький.

Влада обіцяє, що перевізникам дадуть тимчасовий дозвіл на рік роботи, щоб вони встигли оновитися.

Кияни вже почали бити на сполох. «Я живу на житломасиві «Чайка», практично виїзд з Києва, сюди доїжджають тільки 561-а маршрутка і 37-й автобус. Маршрутка ходить забита, але через кожні п'ять хвилин, а автобуса не дочекаєшся. При цьому, заплативши на 50 коп. дорожче, в маршрутці я до Святошина доїжджаю за 10 хвилин, а в автобусі — за 20», — обурюється мешканка вулиці Бударіна.

«Я не уявляю, як буду на Рибальський острів добиратися без 453-ї маршрутки. У годину пік там ні в автобус, ні в маршрутки не влізеш, а, крім офісів, там гуртожитки та житлові будинки. Людям пішки доведеться ходити», — обурюється інша киянка.

Експерт з перевезень Богдан Аганін говорить, що, перш ніж відмовлятися від маршруток, потрібно домогтися, щоб комунальний транспорт ходив як годинник. «А для цього потрібно впровадити єдину систему управління, щоб весь транспорт відслідковувати в режимі реального часу. Система повинна стежити, чи спізнюється машина, чи стоїть у пробці, чи багато пасажирів на зупинці, і їздити вони повинні по виділених смугах. Тоді кияни не побояться пересідати в комунальний транспорт», — зазначив експерт.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У Києві планують скасувати 24 маршрутних рейси, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca