AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Дніпропетровщині за опір працівнику Державтоінспекції затримано п'яного водія

На Дніпропетровщині за опір працівнику Державтоінспекції затримано п'яного водіяУ м. Апостолів Дніпропетровської області, побачивши на дорозі автомобіль, що рухався з порушеннями правил дорожнього руху, працівники ДАІ дали наказ водію зупинитися. На вимогу інспектора водій автомобіля не відреагував та продовжив рух.

Правоохоронці на службовому автомобілі почали переслідувати порушника. На одній з вулиць автомобіль несподівано зупинився. Один з міліціонерів підбіг до автомобіля та схопив водія за руку. Але керманич знову завів двигун та утримуючи працівника міліції за формений одяг, швидко почав набирати швидкість. Протягнувши міліціонера кілька метрів, водій відпустив його та поїхав далі. Але вже на наступній вулиці він не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зупинися. Тут його і затримали працівники Державтоінспекції.

Затриманим виявився 49-річний місцевий мешканець, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…). Йому загрожує штраф від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від 3-х до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4-х років, або позбавлення волі на строк до 2-х років.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Дніпропетровщині за опір працівнику Державтоінспекції ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca