AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками відкритого акціонерного товариства НАЦІОНАЛЬНА СЛУЖБА ПОСЕРЕДНИЦТВА І ПРИМИРЕННЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  • 17.10.2013  № 244-р
  • Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками відкритого акціонерного товариства "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області та відкритим акціонерним товариством "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області

    Відповідно до частини шостої статті 15 Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" ( 137/98-ВР ), розділу 3 Положення про порядок реєстрації Національною службою посередництва і примирення висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів)( v0047299-07 ), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 10.07.2007 № 47:

    1. Зареєструвати колективний трудовий спір (конфлікт) між найманими працівниками відкритого акціонерного товариства "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області та відкритим акціонерним товариством "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області з 15.10.2013 і присвоїти йому реєстраційний номер 98-13/17-В.

    Підстава: подання відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області від 16.10.2013 № 17-02/02-01/226.

    2. Зареєструвати такі вимоги найманих працівників:

    "1. Забезпечити виплату заробітної плати працівникам за червень — вересень 2013 р.

    2. Забезпечити дотримання чинного законодавства при зміні істотних умов праці, ст. 32 КЗпП України( 322-08 )".

    3. Відмовити у реєстрації третьої вимоги найманих працівників:

    "3. Накази № 35-В та № 36-В відмінити", оскільки у вказаних наказах не назначено назву, дату та орган, який видав ці накази, що унеможливлює їх ідентифікацію і виконання зазначеної вимоги.

    4. Відділу правового забезпечення Національної служби посередництва і примирення внести відповідні записи в Книгу реєстрації висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів).

    5. Відділенню Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області забезпечити сприяння вирішенню зазначеного колективного трудового спору в межах повноважень, визначених Законом України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та Положенням про Національну службу посередництва і примирення( 1258/98 ), затвердженим Указом Президента України від 17 листопада 1998 року № 1258/98, із змінами.

    6. Дане розпорядження надіслати органу, уповноваженому представляти інтереси найманих працівників відкритого акціонерного товариства "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області, відкритому акціонерному товариству "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області, Головинському сільському голові Костопільського району Рівненської області, Костопільській районній державній адміністрації Рівненської області, Рівненській обласній державній адміністрації, відділенню Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області.

    В. о. Голови

    С. Гербеда

    {Текст взято з сайту НСПП http://www.nspp.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca