AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У Луганську пройшов спільний рейд водія-початківця та інспектора ДАІ

У Луганську пройшов спільний рейд водія-початківця та інспектора ДАІДнями в УДАІ Луганської області відбувся круглий стіл з представниками громадських організацій, в ході якого були намічені плани спільної роботи. І вже вчора представники автошколи ВСА провели спільне патрулювання з нарядом ДАІ з нагляду за дорожнім рухом.

Майбутній водій і його інструктор проводили практичне заняття з безпеки дорожнього руху.

Місце дислокації — район кільця транспорту на Гострій Могилі. Ця ділянка була обрана не випадково, адже саме тут складний рух для початківця водія, і саме тут можна розповісти, які небезпеки чекають на «новачків».

Це і нерегульовані пішохідні переходи, і круговий рух, і швидкісна пряма дорога, і зупинка громадського транспорту. Саме ці місця вимагають від водія концентрації уваги і особливої обережності.

Перед тим, як приступити до роботи, інспектор ДАІ Олексій Косяков розповів підопічним про основні причини дорожніх аварій і про проблеми безпеки дорожнього руху. Тема більш ніж актуальна сьогодні, і учень з інструктором автошколи жваво включилися в обговорення. Дуже зацікавив представників громадськості прилад з вимірювання швидкості «Трукам». Саме за показаннями цього приладу і був зупинений нарядом перший порушник.

Професійна робота наряду заворожувала сторонніх спостерігачів, які не залишилися байдужими до подій. Майбутній водій відзначав всі порушення і необережність водіїв, що проїжджають повз. А їх, до слова, виявилося чимало. Особливо вразив новачка той факт, як часом водії грубо поводяться, не соромлячись своїх порушень ПДР. Каже: «Якщо водій порушив, повинен вміти відповісти за свій проступок, а не ухилятися від відповідальності».

Вже через якихось півгодини спільної роботи представники ВСА і учень автошколи розмовляли з інспекторами, як давні знайомі, об'єднані однією турботою — безпека дорожнього руху. Багато корисного почерпнули для себе обидві сторони в ході патрулювання: інструктор з учнем чітко усвідомили, що працівник ДАІ — це важливий і надійний рубіж між недисциплінованістю і порядком на дорогах, а співробітники ДАІ придбали ще двох однодумців у справі забезпечення безпеки дорожнього руху.

Можна сміливо сказати, що така спільна робота ДАІ та представників громадськості, приносить позитивні результати: по-перше, ще раз звертає увагу луганчан на необхідність дотримання правопорядку, по-друге, демонструє єдність у справі забезпечення безпеки дорожнього руху. І, можливо, саме цей корисний досвід стане тією відправною точкою, яка сформує у свідомості суспільства позитивний образ всієї Державтоінспекції.

Подібні заходи проводитимуться й надалі з різними громадськими формуваннями, що позитивно впливатиме на зниження аварійності в цілому.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У Луганську пройшов спільний рейд водія-початківця ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca