AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У столиці відбувся брифінг ДАІ та представників комунальних корпорацій

У столиці відбувся брифінг ДАІ та представників комунальних корпораційВ управлінні столичної Державтоінспекції 17 жовтня відбулася брифінг-нарада, на якій керівники управління ДАІ з представниками комунальних корпорацій: «Київавтодор», «Київдорсервіс», «Київпастранс», «Київтранспарксервіс», обговорили готовність автодоріг до осінньо-зимового періоду, а також домовилися про спільні дії в разі надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути чи то через погодні умови, чи то в разі будь-яких інших непередбачуваних подій.

Також у нараді прийняли участь керівники Департаменту транспортної інфраструктури та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, а також Служби автомобільних доріг у Київській області.

В ході брифінгу начальник управління ДАІ міста Києва Анатолій Курінний зазначив: «Наразі в столиці триває комісійне обстеження вулично-шляхової мережі, під час якої визначаються недоліки у стані утримання вулично-дорожньої мережі та складаються відповідні приписи на усунення недоліків. Проводиться перевірка готовності дорожньо-комунальних організацій до роботи у зимовий період, тобто здійснюється перевірка технічного стану снігоприбиральної техніки, наявності паливно-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші, тощо. Як показала перевірка, багато технологічного транспорту потребує ремонту та заміни. Також він зазначив, що лише належна тісна взаємодія підрозділів ДАІ, дорожніх організацій та державної служби з надзвичайних ситуацій допоможе як найшвидше усунути наслідки стихійних явищ та забезпечити безпеку дорожнього руху при складних погодних умовах».

При несприятливих погодних умовах аби локалізувати їх наслідки підрозділами столичної Державтоінспекції здійснюватимуться наступні заходи реагування: обмеження для руху транспортних засобів містом Києвом на стаціонарних постах ДАІ з інформуванням про введення таких обмежень підрозділів Державтоінспекції МВС областей України, АР Крим та міста Севастополя; супровід автопатрулями дорожньо-патрульної служби ДАІ колон технологічного транспорту та вантажних транспортних засобів, що здійснюють забезпечення життєдіяльності населення міста Києва; забезпечення організації дорожнього руху на ділянках вулично-дорожньої мережі, де вводяться тимчасові обмеження у русі транспортних засобів на період проведення робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій. Крім того, у разі необхідності, як це було і минулої зими, особовий склад ДАІ буде нести службу не рахуючись з особистим часом та за наказом Головного управління буде переведений на посилений варіант несення служби.

Продовжуючи тему, начальник Головного управління з надзвичайних ситуацій Сергій Рюмшин розповів: «У разі виникнення складних погодних умов окрім снігоприбиральної техніки, будуть залучатися — тягачі та БТРи. Враховуючі досвід попередньої зими, тягачі будуть виставлятися у проблемних місцях, тобто де є спуски і підйоми. Це робитиметься заздалегідь, хоча б за 3-4 години до опадів, аби не допустити заторових явищ і вчасно надати допомогу учасникам дорожнього руху».

Як зазначив у своєму виступі заступник начальника КП «Київавтодору» Володимир Рожнятовський — «Головне, щоб водії не залишали свої автівки край дороги та не паркували транспорт з порушенням правил, бо це значно ускладнює прибирання снігу. Якщо хоча б один водій зважаючі на складні погодні умови не сяде за кермо, то вже зробить свій внесок у поліпшенні дорожньої ситуації».

Насамкінець, присутні порадили учасникам дорожнього руху бути взаємоввічливими, дотримуватись Правил дорожнього руху, своєчасно звертати увагу на технічний стан автомобіля, а також при складних погодних умовах не виїжджати без нагальної потреби на власному транспорті.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби

ДАІ м. Києва)

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У столиці відбувся брифінг ДАІ та представників комунальних ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca