AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Квіти для Вікторії

Квіти для ВікторіїВіка Горячко, 17-річна учениця ліцею міста Кельменці, старанно готується до незалежного зовнішнього оцінювання і мріє вступити до географічного факультету Чернівецького національного університету, щоб працювати потім у сфері туризму. В неї нині високі оцінки з усіх предметів. Але над підручниками доводиться сидіти день і ніч, оскільки мусить надолужувати те, що пропустила зі шкільної програми минулого року.

Торік в їхній сім’ї сталося велике горе — маленька племінниця Віки, дворічна Діанка, обпеклася кип’ятком. Тіло перетворилося на суцільну відкриту рану. «Ми не вірили, що дитина виживе, — каже завідувач опікового відділення Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги Мирослав Малейкий. — Ні секунди не вагаючись, розпочали лікування. Робили все, що в наших силах. Дякувати Богу, Діана тепер жива-здорова, їй вже нічого не загрожує».

Ця краса приховує неабияку силу духу. Фото надане автором

А тоді у дитини, знесиленої невимовним болем, не ставало навіть сили плакати. Лікарі боролися за її життя, але потрібна була здорова жива шкіра для пересадки. Мати Діани за медичними показниками не могла стати донором. «Я негайно їду в лікарню», — одразу вирішила Віка.

— У мене взяли пробу, і я молилася, щоб моя шкіра підійшла, — розповідає дівчина. — Потім у мене з обох ніг зрізали тонкі стрічки і пересаджували Діанці. Кілька днів після того я не могла взагалі вставати, згодом пересувалась за допомогою милиць. Але тішилася, бо племінниця почала видужувати…

Вікторія Горячко щойно повернулася зі столиці, де на урочистій церемонії вручення загальнонаціональної премії «Гордість країни» вона отримала статуетку лауреата за свій мужній вчинок.

— Досі не можу повірити, що всі події останніх днів — привітання, телебачення, інтерв’ю — відбуваються зі мною. Я мріяла станцювати на великій сцені, — розповідає про себе Вікторія. — І мрія моя збулася — я танцювала з хореографом Костянтином Томільченком.

— Ми щиро вдячні чернівецьким лікарям, що врятували нашу Діаночку, — не приховуючи сліз, каже мати Вікторії Ніна Афанасіївна. — Я тільки і думала, де взяти гроші на лікування, бо воно дуже дороге, а в лікарні ніхто навіть не обмовився про якусь плату. Дай Боже усім здоров’я і щастя, хто нам допомагав у хвилину горя. Я пишаюся своїми доньками, у мене їх троє, пишаюся наймолодшою Вікою, що вона така добра і роботяща, — береться за всю хатню і господарську роботу.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Квіти для Вікторії, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca