AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Закарпатті розпочалися спільні рейди інспекторів ДАІ та громадськості по виявленню нелегальних перевізників

На Закарпатті  розпочалися спільні рейди інспекторів ДАІ та громадськості по виявленню нелегальних перевізниківЦілком по Україні та у Закарпатті зокрема постійно проходять різноманітні профілактичні заходи по попередженню дорожньо-транспортних пригод за участю пасажирського автотранспорту. Сьогодні ж до таких заходів вперше залучилися представники громадськості.

Основною метою заходів було виявлення перевізників, які займаються діяльністю по пасажироперевезенню без відповідних ліцензій та дозволів. Зазвичай, «нелегальні» перевізники не обмежуються лише одним порушенням. Так, сьогодні були виявлені як незаконно переобладнані мікроавтобуси так і такі, які перевозили пасажирів у цілковитій темряві у відділенні для перевезення багажу. Аби більше заробити, такі перевізники встановлюють більшу кількість сидінь ніж передбачено комплектацією автомобіля та саджають на два сидіння по три людини.

Оскільки, сьогодні спільно з інспекторами Державтоінспекції у рейді були представники громадських організацій, водії-порушники навіть і не намагалися сперечатися з правоохоронцями чи розповідати про свої «високі» зв’язки, які можуть захистити, а відразу визнавали неправомірність своїх дій. Зі слів начальника сектору УДАІ УМВС Василя Філіпа: «присутність громадськості так впливає на водіїв. Якщо громадські організації і надалі будуть приймати активну участь у таких рейдах порядок з «нелегальними» перевізниками нам вдасться навести у мінімальні строки. Аби в нашій державі стало дійсно добре жити всім верствам населення, всі без винятку повинні поважати закон».

Представник організації «Правий сектор» Михайло розповів: «з інспекторами ДАІ ми спільно наглядаємо за безпекою дорожнього руху вже декілька тижнів, ситуації бували різні, але ми завжди намагаємося не допустити до конфлікту. Сьогодні пасажири однієї із маршруток були дуже незадоволені фактом переривання їх подорожі, і це зрозуміло. Але ми долучили легального перевізника, який взяв на себе доставку людей до місця призначення».

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Закарпатті розпочалися спільні рейди інспекторів ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca