AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Готовність дорожньо-комунальних підприємств Миколаївщини до зими на контролі Державтоінспекції

Готовність дорожньо-комунальних підприємств Миколаївщини до зими на контролі ДержавтоінспекціїПрацівники Державтоінспекції, в рамках осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі, проводяться перевірки готовності дорожньо-комунальних підприємств до роботи в зимовий період.

В рамках проведення осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі, з 1 по 20 жовтня співробітниками Державтоінспекції Миколаївської області тривають перевірки готовності дорожньо-комунальних підприємств до роботи в зимовий період.

Заходи проводяться за участю представників служби автомобільних доріг, комунальних організацій, місцевих органів виконавчої влади, підрозділів Державтоінспекції, Укрзалізниці та Укртрансінспекції.

Під час огляду фахівці перевірять готовність виробничих підрозділів дорожньо-комунальних організацій до роботи під час ускладнення погодних умов. Особлива увага приділяється кількості та технічному стану снігоприбиральної техніки, наявності необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи даної техніки та піщано-соляної суміші, для забезпечення безпечного руху вулично-шляховою мережею у випадку раптового ускладнення погодних умов.

Також, важливим питанням залишається і готовність підприємств до введення обмежень або закриття руху на дорогах під час можливого виникнення надзвичайних ситуацій унаслідок різкого погіршення погодних умов.

Всього, за перший тиждень проведення осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі співробітниками ДАІ Миколаївської області за незадовільне утримання вулично-дорожньої мережі та технічних засобів регулювання дорожнього руху притягнуто до адміністративної відповідальності 41 посадову особу дорожніх, комунальних, залізничних та інших організацій, видано 38 приписів на усунення виявлених недоліків.

Крім того, за результатами проведених обстежень підготовлено та направлено 20 інформацій до органів місцевого самоврядування.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Готовність дорожньо-комунальних підприємств Миколаївщини ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca