AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про затвердження графіків розподілу препарату МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 11.06.2013  № 500
  • Про затвердження графіків розподілу препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) для замісної підтримувальної терапії

    З метою подальшого провадження замісної підтримувальної терапії для споживачів ін'єкційних наркотиків з опіоїдною залежністю на виконання Закону України "Про затвердження Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009 — 2013 роки"( 1026-17 ), здійснення постійного контролю за отриманням та використанням препаратів для замісної підтримувальної терапії, що надані МБФ "Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні" в якості гуманітарної допомоги в рамках виконання програми "Розбудова довгострокової системи надання комплексних послуг з профілактики ВІЛ/СНІДу, лікування, догляду та підтримки серед груп найвищого ризику та ЛЖВ в Україні" 10-го раунду фінансування Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити:

    1.1. Графік розподілу препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) відповідно до потреби регіонів для продовження впровадження замісної підтримувальної терапії (таб. "Еднок" 2 мг № 10), що додається.

    1.2. Графік розподілу препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) відповідно до потреби регіонів для продовження впровадження замісної підтримувальної терапії (таб. "Еднок" 8 мг № 10), що додається.

    2. Визначити набувачем гуманітарної допомоги у вигляді препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) Київську міську наркологічну клінічну лікарню "Соціотерапія".

    3. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій:

    3.1. Визначити відповідними наказами:

    3.1.1. Заклади охорони здоров'я, де проводитиметься замісна підтримувальна терапія (далі — ЗПТ).

    3.1.2. Кількість пацієнтів, які будуть отримувати це лікування, в кожному з визначених закладів охорони здоров'я.

    3.1.3. Графіки розподілу препаратів для ЗПТ між закладами, де проводитиметься ЗПТ, відповідно до графіків розподілу, затверджених цим наказом.

    3.1.4. Аптечні заклади, які мають ліцензії на право провадження господарської діяльності, пов'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, та будуть отримувати, зберігати, здійснювати перевезення, реалізацію (відпуск), використання препаратів "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) для відповідних закладів охорони здоров'я, при цьому перевага має бути надана тим аптечним закладам, що здатні зберігати тримісячний запас препаратів "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид).

    3.1.5. Заклади охорони здоров'я, до яких будуть переадресовуватися пацієнти для забезпечення безперервності лікування, та аптечні заклади, через які ці заклади охорони здоров'я отримуватимуть препарати ЗПТ.

    3.2. Копії наказів подавати до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України, Державної служби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Українського медичного та моніторингового центру з алкоголю та наркотиків МОЗ України та Державної установи "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" (далі — ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України").

    3.3. Врахувати, що використання препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) з метою розширення ЗПТ, згідно із затвердженими цим наказом графіками, розпочнеться після використання препаратів "Бупренорфіну гідрохлорид" (бупренорфіну гідрохлорид) та "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) за графіками( v1036282-10 ), затвердженими наказом МОЗ України від 23 листопада 2010 року № 1036 (із змінами).

    3.4. Забезпечити контроль за збереженням та цільовим використанням препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид).

    3.5. У разі необхідності здійснювати перерозподіл препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) у межах АР Крим, області або міста наказами відповідних місцевих органів управління у сфері охорони здоров'я, подавати копії наказів до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України, Державної служби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Українського медичного та моніторингового центру з алкоголю та наркотиків МОЗ України та ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України".

    3.6. Забезпечити безперервність надання ЗПТ пацієнтам, у тому числі в разі їх госпіталізації (планової чи екстреної) до стаціонарних відділень закладів охорони здоров'я (загального профілю чи спеціалізованих) у межах адміністративно-територіальної одиниці, передбачивши механізм забезпечення цих закладів препаратами ЗПТ.

    3.7. Забезпечити подання до ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" наступної неперсоніфікованої інформації:

    3.7.1. Про загальну кількість пацієнтів, які отримують ЗПТ, та їх розподіл за віком, статтю, стажем споживання наркотичних препаратів, наявністю інфекційної патології (ВІЛ-інфекція/СНІД, туберкульоз, гепатити B та C), за препаратами ЗПТ, які вони отримують (бупренорфіну гідрохлорид), а також про середні добові дози цих препаратів.

    Термін — щомісяця до 10 числа місяця, наступного за звітним.

    3.7.2. Про кількість препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) у закладах охорони здоров'я і аптечних закладах на перше і останнє число звітного місяця в розрізі дозувань.

    Термін — щомісяця до 10 числа місяця, наступного за звітним.

    4. ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України" (Н. Нізова) забезпечити моніторинг впровадження ЗПТ у регіонах шляхом:

    4.1. Збору та аналізу інформації з регіонів про загальну кількість пацієнтів, які отримують ЗПТ, та їх розподіл за віком, статтю, стажем споживання наркотичних препаратів, наявністю інфекційної патології (ВІЛ-інфекція/СНІД, туберкульоз, гепатити B та C), за препаратами ЗПТ, які вони отримують (бупренорфіну гідрохлорид), а також про середні добові дози цих препаратів; про залишки препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) у закладах охорони здоров'я і аптечних закладах на перше і останнє число кожного місяця в розрізі дозувань.

    4.2. Подання звітів з аналізом отриманої від регіонів інформації до Державної служби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань та дотримання запланованих термінів набору пацієнтів.

    5. ДУ "Український медичний та моніторинговий центр з алкоголю та наркотиків МОЗ України", головному позаштатному спеціалісту МОЗ України зі спеціальності "Наркологія" (А. Вієвський) забезпечити:

    5.1. Контроль за призначенням в регіонах препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид).

    5.2. Подання, у разі необхідності, до Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України, Державної служби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань пропозицій про перерозподіл препарату між АР Крим, областями, містами Київ і Севастополь для забезпечення безперервності лікувального процесу і раціонального використання препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид).

    6. ДАК "Ліки України" (Л. Титенко, за згодою) забезпечити:

    6.1. Подання заявки до Комісії з питань гуманітарної допомоги при Кабінеті Міністрів України щодо одержання статусу гуманітарної допомоги для препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид), що розподіляється відповідно до графіків, затверджених цим наказом.

    6.2. Комплекс логістичних послуг з митного оформлення, приймання, зберігання, доставки препарату у заклади охорони здоров'я відповідно до графіків розподілу, затверджених цим наказом, та, у разі потреби, утилізацію препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид).

    7. Врахувати, що подання відомостей про оціночні потреби у бупренорфіні гідрохлориді до Міжнародного комітету з контролю за наркотиками та контроль за витоком у незаконний обіг препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) в регіонах здійснює Державна служба України з контролю за наркотиками.

    8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

    Міністр

    Р. Богатирьова

    ПОГОДЖЕНО: Голова Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань

    Т. Александріна

    Голова Державної служби України з контролю за наркотиками

    В. Тимошенко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров'я України 11.06.2013 № 500

    ГРАФІК розподілу препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) відповідно до потреби регіонів для продовження впровадження замісної підтримувальної терапії (таб. "Еднок" 2 мг № 10)

    Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    АР Крим

    Вінницька область

    Волинська область

    Дніпропетровська область

    Донецька область

    Житомирська область

    Закарпатська область

    Запорізька область

    Івано- Франківська область

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • II

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • III

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • IV

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • V

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • VI

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • VII

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • VIII

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • IX

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • X

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • XI

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • XII

  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 53
  • 477
  • 52
  • 468
  • 15
  • 135
  • 10
  • 90
  • 45
  • 405
  • 35
  • 315
  • XIII

  • 52
  • 54
  • 32
  • 54
  • 15
  • 54
  • 53
  • 54
  • 52
  • 54
  • 15
  • 54
  • 10
  • 54
  • 45
  • 54
  • 35
  • 54
  • Всього

  • 52
  • 5670
  • 32
  • 3510
  • 15
  • 1674
  • 53
  • 5778
  • 52
  • 5670
  • 15
  • 1674
  • 10
  • 1134
  • 45
  • 4914
  • 35
  • 3834
  • Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    Київська область

    Кіровоградська область

    Луганська область

    Львівська область

    Миколаївська область

    Одеська область

    Полтавська область

    Рівненська область

    Сумська область

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • II

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • III

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • IV

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • V

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • VI

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • VII

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • VIII

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • IX

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • X

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • XI

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • XII

  • 15
  • 135
  • 20
  • 180
  • 15
  • 135
  • 16
  • 144
  • 52
  • 468
  • 52
  • 468
  • 32
  • 288
  • 15
  • 135
  • 25
  • 225
  • XIII

  • 15
  • 54
  • 20
  • 54
  • 15
  • 54
  • 16
  • 54
  • 52
  • 54
  • 52
  • 54
  • 32
  • 54
  • 15
  • 54
  • 25
  • 54
  • Всього

  • 15
  • 1674
  • 20
  • 2214
  • 15
  • 1674
  • 16
  • 1782
  • 52
  • 5670
  • 52
  • 5670
  • 32
  • 3510
  • 15
  • 1674
  • 25
  • 2754
  • Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    Тернопільська область

    Херсонська область

    Черкаська область

    Чернівецька область

    Чернігівська область

    Київ

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • II

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • III

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • IV

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • V

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • VI

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • VII

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • VIII

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • IX

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • X

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • XI

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • XII

  • 20
  • 180
  • 30
  • 270
  • 20
  • 180
  • 20
  • 180
  • 14
  • 126
  • 214
  • 1926
  • XIII

  • 20
  • 54
  • 30
  • 54
  • 20
  • 54
  • 20
  • 54
  • 14
  • 54
  • 214
  • 54
  • Всього

  • 20
  • 2214
  • 30
  • 3294
  • 20
  • 2214
  • 20
  • 2214
  • 14
  • 1566
  • 214
  • 23166
  • Загалом розподілено: 95148 уп.

    Примітки:

    Для 869 пацієнтів замісної підтримувальної терапії рекомендовано застосовувати комбінацію таблеток "Еднок" 2 мг № 10, "Еднок" 8 мг № 10. Середньодобова доза препарату бупренорфіну гідрохлорид для одного пацієнта складає 12 мг.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України

    М. Хобзей

    Голова Держслужби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань

    Т. Александріна

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров'я України 11.06.2013 № 500

    ГРАФІК розподілу препарату "Еднок" (бупренорфіну гідрохлорид) відповідно до потреби регіонів для продовження впровадження замісної підтримувальної терапії (таб. "Еднок"8 мг № 10)

    Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    АР Крим

    Вінницька область

    Волинська область

    Дніпропетровська область

    Донецька область

    Житомирська область

    Закарпатська область

    Запорізька область

    Івано- Франківська область

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 120
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 102
  • 35
  • 79
  • II

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 33
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 78
  • III

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • IV

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 33
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • V

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 120
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 102
  • 35
  • 79
  • VI

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 33
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 78
  • VII

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • VIII

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • IX

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 120
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 102
  • 35
  • 79
  • X

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • XI

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 23
  • 45
  • 101
  • 35
  • 78
  • XII

  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 53
  • 119
  • 52
  • 117
  • 15
  • 34
  • 10
  • 22
  • 45
  • 101
  • 35
  • 79
  • XIII

  • 52
  • 13
  • 32
  • 13
  • 15
  • 13
  • 53
  • 13
  • 52
  • 13
  • 15
  • 13
  • 10
  • 13
  • 45
  • 13
  • 35
  • 13
  • Всього

  • 52
  • 1417
  • 32
  • 877
  • 15
  • 418
  • 53
  • 1444
  • 52
  • 1417
  • 15
  • 418
  • 10
  • 283
  • 45
  • 1228
  • 35
  • 958
  • Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    Київська область

    Кіровоградська область

    Луганська область

    Львівська область

    Миколаївська область

    Одеська область

    Полтавська область

    Рівненська область

    Сумська область

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 57
  • II

  • 15
  • 33
  • 20
  • 45
  • 15
  • 33
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 25
  • 56
  • III

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • IV

  • 15
  • 33
  • 20
  • 45
  • 15
  • 33
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 25
  • 56
  • V

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 57
  • VI

  • 15
  • 33
  • 20
  • 45
  • 15
  • 33
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 33
  • 25
  • 56
  • VII

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • VIII

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • IX

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 57
  • X

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • XI

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • XII

  • 15
  • 34
  • 20
  • 45
  • 15
  • 34
  • 16
  • 36
  • 52
  • 117
  • 52
  • 117
  • 32
  • 72
  • 15
  • 34
  • 25
  • 56
  • XIII

  • 15
  • 13
  • 20
  • 13
  • 15
  • 13
  • 16
  • 13
  • 52
  • 13
  • 52
  • 13
  • 32
  • 13
  • 15
  • 13
  • 25
  • 13
  • Всього

  • 15
  • 418
  • 20
  • 553
  • 15
  • 418
  • 16
  • 445
  • 52
  • 1417
  • 52
  • 1417
  • 32
  • 877
  • 15
  • 418
  • 25
  • 688
  • Порядковий номер місяця, починаючи з моменту поставки

    Тернопільська область

    Херсонська область

    Черкаська область

    Чернівецька область

    Чернігівська область

    Київ

  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • кількість пацієнтів
  • кількість упаковок
  • I

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • II

  • 20
  • 45
  • 30
  • 67
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • III

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • IV

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • V

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • VI

  • 20
  • 45
  • 30
  • 67
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • VII

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • VIII

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • IX

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • X

  • 20
  • 45
  • 30
  • 67
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • XI

  • 20
  • 45
  • 30
  • 68
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 32
  • 214
  • 482
  • XII

  • 20
  • 45
  • 30
  • 67
  • 20
  • 45
  • 20
  • 45
  • 14
  • 31
  • 214
  • 481
  • XIII

  • 20
  • 13
  • 30
  • 13
  • 20
  • 13
  • 20
  • 13
  • 14
  • 13
  • 214
  • 13
  • Всього

  • 20
  • 553
  • 30
  • 825
  • 20
  • 553
  • 20
  • 553
  • 14
  • 391
  • 214
  • 5791
  • Загалом розподілено: 23777 уп.

    Примітки:

    Для 869 пацієнтів замісної підтримувальної терапії рекомендовано застосовувати комбінацію таблеток "Еднок" 2 мг № 10, "Еднок" 8 мг № 10. Середньодобова доза препарату бупренорфіну гідрохлорид для одного пацієнта складає 12 мг.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України

    М. Хобзей

    Голова Держслужби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань

    Т. Александріна

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про затвердження графіків розподілу препарату "Еднок" ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca