AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Флікери для дітей від ДАІ Миколаєва

Флікери для дітей від ДАІ Миколаєва«Якщо флікер взяв із собою, буде безпечний шлях додому» — під таким гаслом працівники Державтоінспекції Миколаївської області проводять профілактику дитячого дорожнього травматизму. Головна мета — зробити маленьких пішоходів помітними на проїзній частині в темний час доби і ще раз нагадати їм, як потрібно поводитися на дорогах.

Інспектори ДАІ відвідали учнів молодших класів миколаївської загальноосвітньої школи № 60, де спільно з юними інспекторами руху розповіли дітям про правила безпечної участі в дорожньому русі в темний час доби і в умовах обмеженої видимості, про необхідність використання світлоповертаючих елементів, а також подарували своїм слухачам флікери, які всі разом прикріпили до рюкзаків.

Діти уважно слухали і відповідали на питання правоохоронців, а також розповідали, що іноді доводиться спостерігати, як «погані» водії порушують Правила дорожнього руху. Але пообіцяли, що в жодному разі самі не стануть порушниками, а навпаки, будуть уважними та обережними на проїзній частині.

Після нетривалої бесіди дітлахів чекав сюрприз — мультфільм з безпеки дорожнього руху. Протягом декількох хвилин герої мультика встигли побувати в різних дорожніх пастках і вибратися з них. Головним завданням кінопоказу було не тільки зрозуміти основу самих Правил, а й вникнути в суть аварійних ситуацій на дорозі, які провокують своєю поведінкою пішоходи.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Флікери для дітей від ДАІ Миколаєва, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca