AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про сприяння громадським організаціям інвалідів у їх діяльності, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 серпня 2013 р. № 630-р Київ

Про сприяння громадським організаціям інвалідів у їх діяльності

1. З метою сприяння Українському товариству глухих, Українському товариству сліпих та іншим громадським організаціям інвалідів у їх діяльності рекомендувати міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям здійснювати закупівлю товарів, робіт і послуг, вартість предмета якої не перевищує суми, зазначеної в абзаці першому частини першої статті 2 Закону України "Про здійснення державних закупівель"( 2289-17 ), у підприємств та організацій таких громадських організацій, якщо вартість запропонованих ними товарів, робіт і послуг не перевищує вартості відповідної продукції, запропонованої іншими суб’єктами господарювання.

2. З метою реалізації пункту 1 цього розпорядження рекомендувати Українському товариству глухих, Українському товариству сліпих та іншим громадським організаціям інвалідів у місячний строк після затвердження цього розпорядження та щороку до 15 січня надсилати перелік товарів, робіт і послуг, що виробляються (надаються) ними, міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям.

3. Міністерству соціальної політики, Міністерству фінансів та Державній службі з питань інвалідів та ветеранів під час підготовки законопроекту про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік"( 5515-17 ) та складання проекту Державного бюджету України на наступні роки вивчати питання щодо можливості передбачення коштів на будівництво (придбання) житла для інвалідів по зору і слуху, а також збільшення видатків на фінансову підтримку підприємств та організацій невиробничої сфери Українського товариства сліпих та Українського товариства глухих.

4. Міністерству доходів і зборів, Міністерству фінансів:

вивчити питання щодо можливості продовження після 1 січня 2015 р. здійснення оподаткування за нульовою ставкою податком на додану вартість постачання товарів (крім підакцизних товарів) та послуг (крім послуг, що надаються під час проведення лотерей і розважальних ігор, та послуг з постачання товарів, отриманих у межах договорів комісії (консигнації), поруки, доручення, довірчого управління, інших цивільно-правових договорів, що уповноважують такого платника податку здійснювати постачання товарів від імені та за дорученням іншої особи без передання права власності на такі товари), що безпосередньо виготовляються підприємствами та організаціями громадських організацій інвалідів, які засновані Українським товариством глухих, Українським товариством сліпих та іншими громадськими організаціями інвалідів і є їх власністю, в яких кількість інвалідів, які мають там основне місце роботи, становить протягом попереднього звітного періоду не менш як 50 відсотків середньооблікової кількості штатних працівників і за умови, що фонд оплати праці таких інвалідів становить протягом звітного періоду не менш як 25 відсотків суми загальних витрат на оплату праці, що належать до складу витрат виробництва;

опрацювати та подати до 1 жовтня 2013 р. Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо спрощення автоматичного бюджетного відшкодування податку на додану вартість для підприємств та організацій Українського товариства глухих, Українського товариства сліпих та інших громадських організацій інвалідів.

5. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям під час підготовки пропозицій про внесення змін до місцевих бюджетів на 2013 рік та складання місцевих бюджетів на наступні роки вивчати питання щодо можливості передбачення коштів місцевих бюджетів на проведення ремонту підприємств та організацій невиробничої сфери Українського товариства глухих та Українського товариства сліпих, їх соціально-культурних підрозділів, у тому числі гуртожитків, підприємств та об’єднань зазначених товариств.

Прем'єр-міністр України

М. АЗАРОВ

Інд. 26

Юридичний портал Справедливість

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Про сприяння громадським організаціям інвалідів у їх ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca