AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Українські об’єкти туристичної інфраструктури отримають зірки

Українські об’єкти туристичної інфраструктури отримають зірки«Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, Уряд прийняв постанову, згідно якої на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок)», — сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

На «Знакові категорії об’єкта» окрім кількості «зірок», має бути вказаний номер свідоцтва, дані про вид та назву об’єкта.

Інформація розміщується обов’язково українською і, за бажанням власника, ще дублюватися англійською. Знак повинен знаходитись на фасаді будівлі. Власник готелю має його встановити протягом 30 календарних днів з дати видачі свідоцтва про встановлення категорії об’єкту.

«Це рішення дозволить підвищити вимоги до сервісу в готелях і якості послуг. Люди повинні мати можливість отримати необхідну достовірну інформацію щодо послуг, які надаються в готелях», — сказав Олександр Вілкул.

Він зазначив, що для офіційного підтвердження інформації щодо категорії об’єкту Держтуризмкурорт розмістить на своєму веб-сайті (www.tourism.gov.ua) реєстр свідоцтв. Ця інформація буде надана і міжнародним сайтам таким як booking.com, hotelbeds.com, tripadvisor.com та іншим, якими користуються як українці так і гості, які приїжджають до нашої країни.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Українські об’єкти туристичної інфраструктури отримають ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca