AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У Дніпропетровську журналісти ознайомилися з роботою системи «Відеоконтроль-Рубіж»

У Дніпропетровську журналісти ознайомилися з роботою системи «Відеоконтроль-Рубіж»Днями дніпропетровські журналісти мали змогу на власні очі подивиться як функціонує система «Відеоконтроль-Рубіж», що забезпечує цілодобовий автоматизований контроль дорожньо-транспортної обстановки та дає змогу здійснювати аналіз потоку транспорту по контрольним критеріям в реальному часі та при роботі з архівом.

Тож журналісти завітали до Солонянського посту ДПС, який оснащений такою системою.

За словами командира взводу по обслуговуванню поста № 3 роти ДАІ Юрія Похвалітого, система «Відеоконтроль-Рубіж» встановлена так, що б виключити можливість проїзду автомобілів поза полем зору об'єктиву камер.

Зображення з камер виводиться на монітор комп'ютера.

Рух транспортного потоку фіксується як в бік Запоріжжя, так і в бік Дніпропетровська.

Автомобіль перевіряється за інформаційно-пошуковими базами даних МВС України.

Після екскурсії до посту ДАІ журналісти зібралися в ІА «Міст-Дніпро», де відбулася прес-конференція за участю фахівців Управління Державтоінспекції в Дніпропетровській області, які фахово дали відповіді на всі питання , які цікавили присутніх стосовно використання та функціонування системи відео спостереження «Відеоконтроль-Рубіж».

У прес-конференції взяли участь: заступник начальника відділу організації роботи ДПС управління ДАІ в Дніпропетровській області підполковник міліції Дмитро Редька; начальник відділу профілактичної роботи управління ДАІ підполковник міліції Володимир Лебедєв та старший інспектор відділу ОМДТП дізнання та розшуку ТЗ УДАІ в Дніпропетровській області капітан міліції Леонід Скирда.

Володимир Лебедєв зазначив, що система відеофіксації номерних знаків транспортних засобів «Відеоконтроль-Рубіж» працює в Україні з січня 2012 року. «Відеоконтроль-Рубіж» — система цілодобового автоматизованого моніторингу руху автомобільного транспорту із одночасною можливістю здійснювати перевірку за наявними базами обліку органів внутрішніх справ України, які ведуться з дотриманням вимог чинного законодавства.

Камери спостереження комплексу встановлюються на ділянці автомобільної дороги перед стаціонарним постом ДПС ДАІ МВС України на відстані, час проходження якої зафіксованим автомобілем дає можливість працівникам ДАІ МВС України вжити достатніх заходів для його зупинки.

Дмитро Редька повідомив, що станом на 12 березня на території України функціонують 95 стаціонарних постів ДПС Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України. "На території Дніпропетровській області функціонує 4 стаціонарні пости:

СП № 1 — Новомосковський (24 км а/д М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта);

СП № 2 — Першотравенський (327 км а/д М-04 Знам'янка-Луганськ-Ізварине);

СП № 3 — Солонянський (437 км а/д Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя);

СП № 4 — Криничанський (152 км а/д М-04 Знамянка-Луганськ-Ізварине).

Зазначені стаціонарні пости обладнані системою відеофіксації номерних знаків транспортних засобів "ВІДЕОКОНТРОЛЬ-Рубіж", яка перевіряє їх за розшуковими реєстрами", — сказав він.

За допомогою камер відеоспостереження, які зчитують держномер транспортного засобу, інспектор ДАІ має можливість менш ніж за 20 секунд визначити чи знаходиться автомобіль в розшуку.

З січня 2012 року з допомогою системи «Відеоконтроль-Рубіж» відбулося близько 4 тис відпрацювань по транспортним засобам, з яких 515 підтвердилося. З них 511 автомобілів розшукувались виконавчою службою.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У Дніпропетровську журналісти ознайомилися з роботою ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca