AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Працівники ДАІ Донеччини оперативно затримали грабіжника

Працівники ДАІ Донеччини оперативно затримали грабіжникаУчора, близько 10-ї ранку, під час нагляду за дорожнім рухом поблизу села Дальне, Маріїнського району до наряду під’їхав схвильований молодик та повідомив, що близько годину тому до нього підійшов невідомий та погрожуючи пістолетом відняв мобільний телефон та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, після чого намагався відібрати й сам автомобіль «Мазда 3».

Працівники ДАІ оперативно повідомили про подію в чергову частину Маріїнського райвідділу, яка в свою чергу оповістила усі наряди, які були поряд.

Отримавши повідомлення про злочин наряд ДАІ, що здійснював патрулювання автодороги «Курахово-В. Новоселівка», раптово побачили підозрілого чоловіка, який тільки-но побачивши патрульний автомобіль почав тікати в бік лісосмуги.

Обидва наряди, підтримуючи між собою зв'язок, прийняли рішення щодо оточення лісосмуги. Після нетривалого переслідування працівники Державтоінспекції наздогнали втікача у лісосмузі. Ним виявився 21-річний мешканець міста Макіївки Донецької області.

На момент затримання у нього було вилучено пістолет, свідоцтво про реєстрацію автомобіля «Мазда 3» та мобільний телефон постраждалого громадянина.

Також затриманий зловмисник зізнався в злочині, котрий він скоїв раніше. Виявилося, що близько двох місяців назад він викрав автівку.

На даний час чоловіка затримано. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Працівники ДАІ Донеччини оперативно затримали грабіжника, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca