AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Олександр ВІЛКУЛ: «Кабінет Міністрів та Асамблея європейських регіонів створять Координаційний центр для імплементації кращих європейських практик у регіонах України»

Олександр ВІЛКУЛ: «Кабінет Міністрів та Асамблея європейських регіонів створять Координаційний центр  для імплементації кращих європейських практик у регіонах України»

ПОЛІТИКА. Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, Генеральний Секретар АЄР Паскаль Гьорген та Президент Комітету 3 АЄР Ханде Бозатлі підписали Протокол співробітництва між Кабінетом Міністрів України та АЄР. Відповідно до цього Протоколу буде створено Координаційний центр для імплементації кращих європейських практик у регіонах України. Для розробки пропозицій буде створено спільну робочу групу з представників регіонів України, а також громадських організацій ЄС та інших структур, в тому числі Європейського парламенту, Комітету Регіонів та Європейської Комісії.

«Уряд впроваджує в стратегії розвитку українських регіонів кращий досвід країн ЄС. Це є основою наближення до європейських стандартів якості державного управління, сучасних технологій електронного врядування, підвищення якості медицини та освіти. Відповідно це покращує інвестиційний клімат та сприяє розвитку економіки і міжрегіональних зв’язків», — сказав Олександр Вілкул.

Протокол підписано в рамках проведення на Дніпропетровщині Конференції Асамблеї європейських регіонів (АЄР). Вона триватиме з 25 по 27 квітня 2013 року. Конференція проходить в Україні вперше.

«Проведення в Україні таких заходів є підтвердженням активної міжрегіональної співпраці та зацікавленості Європи в поглибленні стосунків з нашою країною», — сказав Віце-прем’єр-міністр.

В Конференції беруть участь близько 200 делегатів. Це депутати Європарламенту, керівники дипломатичних установ, губернатори регіонів країн ЄС, керівники регіонів України та представники інших країн-учасників Східного партнерства ЄС.

«Як Генеральному секретарю Асамблеї європейських регіонів мені дуже приємно бути в Дніпропетровську. Чому сьогодні я тут? У минулому році в Дніпропетровській області пройшла Конференція країн «Східного партнерства», що була організована Олександром Вілкулом. Ми були присутні на заході і чітко бачили бажання Олександра Вілкула та АЄР робити подальші кроки. І сьогоднішня конференція є таким кроком. Відношенні між АЄР і Дніпропетровською областю вкрай важливі, і для нас сьогодні велика честь перебувати в регіоні. Що ми маємо намір зробити сьогодні? У нас є 3 вкрай важливих пункти. Перш за все, ми організуємо роботу 2 із 3 наших комітетів і вкрай важливим для місцевих та обласної влади є залучення в тематичну роботу наших комітетів, що стосується освіти, культури та міжнародних відносин АЄР. У п'ятницю відбудеться тематична робота комітету, присвяченого розвитку економіки європейських регіонів», — сказав Генеральний Секретар АЄР Паскаль Гьорген.

У п’ятницю, 26 квітня, буде презентовано досвід впровадження стратегій розвитку європейських регіонів для керівників областей України. Також працюватиме виставка «Партнерство та Взаємодія. Заохочення ділових та партнерських проектів в області енергетики, підтримки малого та середнього бізнесу, освіти, професійного навчання, культури та молоді».

«Україна зацікавлена у використанні сучасних енергозберігаючих технологій, досвіді розвитку малого та середнього бізнесу, підвищенні якості освіти та розвитку місцевого самоврядування. Це важливі складові Стратегії розвитку нашої держави. І такі заходи, як Конференція АЄР,є важливою платформою для обміну досвідом», — сказав Олександр Вілкул.

27 квітня, у суботу, гості відвідають ДПВО «Південмаш» та центр Петриківського розпису — селище Петриківка.

ДОВІДКА:

Асамблея європейських регіонів (АЄР) — європейська міждержавна організація, яка була створена в 1985 р. Вона об’єднує регіони різних країн Європи.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Олександр ВІЛКУЛ: «Кабінет Міністрів та Асамблея європейських ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca