AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Нетверезий водій, який у столиці скоїв наїзд одразу на п'ятьох людей, мав при собі візитки попередніх керівників ДАІ

Нетверезий водій, який у столиці скоїв наїзд одразу на п'ятьох людей, мав при собі візитки попередніх керівників ДАІКерманич авто поводив себе зухвало й досить впевнено, мабуть сподіваючись, що наявність візитівок колишніх високопосадовців дозволить йому уникнути відповідальності за жахливу дорожньо-транспортну пригоду. Начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко наголошує — відповідати за скоєне водієві доведеться на загальних підставах. «Будь — які візитки, запевнення в зв'язках з «корисними» людьми, сьогодні не допоможуть жодному порушнику звільнитися від покарання, — запевняє керівник ДАІ.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, яка вартувала життя двом людям сталася пізно ввечері 16 квітня, в Києві, на проспекті Бажана. Ще трьом учасникам події доведеться доволі довгий час провести в лікувальних закладах.

За півгодини до трагедії на цьому місті водій «Деу Ланоса» скоїв наїзд на пішохода. Інспектори ДАІ, які прибули на місце ДТП, перш за все позначили місце аварії фішками та знаками та включили проблискові маячки на службовому авто, аби забезпечити безпеку дорожнього руху. Водії старанно об'їжджали місце оформлення ДТП. На жаль, такими законослухняними виявилися не всі.

Водій «Мерседесу» на повному ходу врізався в автомобіль «SKODA FELICIA», потім скоїв зіткнення з патрульним «Suzuki Grand Vitara», автомобілями «Toyota Camry» та «Daewoo Nexia», після чого некероване авто «влетіло» в п’ятьох людей, які були причетні до скоєння та оформлення ДТП.

Внаслідок наїзду загинуло двоє чоловіків. За життя та здоров'я ще трьох людей наразі борються медики. Найбільш тяжкий стан у інспектора ДАІ, який також серед потерпілих. Лікарі діагностували у нього численні травми та переломи. Учора колеги правоохоронця здавали кров, яка терміново була потрібна для переливання. На даний час стан старшого прапорщика міліції Сергія Гайдука вкрай тяжкий.

У ДАІ запевняють, правоохоронця з бідою один на один не залишать. Й зроблять все, від них залежне аби прискорити лікування та подальшу реабілітацію.

Опікуються працівники ДАІ й двома іншими потерпілими. Одному з них, 19-тирічному юнаку вже стало краще, стан іншого — тяжкий, наразі він знаходиться в палаті інтенсивної терапії. Працівники Державтоінспекції, готові у будь яку мить стати донорами для потерпілого чоловіка та надати іншу необхідну допомогу.

Водій «Мерседесу» ушкоджень не отримав. До того ж був з явними ознаками алкогольного сп'яніння, втім від проходження медогляду категорично відмовився. У присутності двох понятих інспектори ДАІ склали адмінпротокол за ч.1 ст. 130 КУпАП. Рішенням суду водія затримано терміном на три доби.

У керманича авто виявили ось такі візитки.

Історія з «золотими візитками» колишнього начальника ДДАІ відома багатьом. Виявляється, ще залишилися люди, які впевнені, що цей шматок пластику робить їх недосяжними для правосуддя.

Працівники ДАІ, у свою чергу, сподіваються, що рішення суду для водія, завдяки якому скалічені долі багатьох родин, буде справедливим, відповідно до законодавства України.

Позиція Державтоінспекції однозначна. «Сідати за кермо у нетверезому стані, водій не має права за будь-яких обставин», — наголошує начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко, — «керманич авто несе відповідальність не тільки за себе, але й за безпеку оточуючих. Тож завжди повинен пам’ятати, що самовпевненість й безвідповідальність на дорозі призводе до невиправних трагедій».

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Нетверезий водій, який у столиці скоїв наїзд одразу ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca