AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Неповнолітнього викрадача автомобіля затримали правоохоронці на Ямпільщині

Неповнолітнього викрадача автомобіля затримали правоохоронці на ЯмпільщиніПрацівники міліції затримали 16-річного підлітка, який вночі викрав автомобіль «ВАЗ 2106» у мешканця м. Ямпіль. Зловмисника міліціонери затримали, а машину повернули власнику. Затриманий підліток раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та угон автотранспорту.

Близько шостої години ранку до Ямпільського райвідділу міліції зателефонував чоловік та повідомив, що поблизу в’їзду в районний центр у кюветі знаходиться автомобіль марки «ВАЗ-2106». На вказане місце негайно виїхали працівники міліції.

Як розповів начальник Ямпільського райвідділу міліції Сергій Гаджук, перевіривши знайдену автівку по базі даних, було встановлено, що належить вона 38-річному мешканця Ямполя. В цей час до міліції прийшов господар машини, з заявою про те, що вночі невідома особа скоїла крадіжку його автомобіля. «Шістку» міліціонери повернули власнику, а самі взялися за пошуки зловмисника.

Протягом кількох годин особа підозрюваного була встановлена та затримана. Ним виявився 16-річний місцевий житель. У помешканні підозрюваного міліціонери вилучили вкрадену з «шістки» автомагнітолу. Хлопець раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців та кілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, в тому числі і автотранспорту.

Зі слів неповнолітнього зловмисника, вночі йому захотілось покататися. Побачивши автівку у дворі, він зламав замок в дверцятах та потрапив у салон. Далі з’єднав дроти запалювання та поїхав. У момент злочину хлопець знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику загрожує покарання до 5 років ув’язнення.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Неповнолітнього викрадача автомобіля затримали правоохоронці ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca