AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Порядок ведення Реєстру культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України, Міністерство культури УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства культури України 03.09.2013  № 819 ( z1879-13 )

РЕЄСТР культурних цінностей, які пов'язані з історією українського народу і перебувають за межами України

Культурна цінність

Фотографія

Вид

Назва

Автор / виробник (мовою оригіналу)

Рік (період) створення

Місце створення

Опис

Матеріал

Техніка

Розміри

Знаки і позначки

Стан збереження

Кількість

Оціночна вартість

Власник

Заступник директора Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей

В. В. Вечерський

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства культури України 03.09.2013  № 819 ( z1879-13 )

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 листопада 2013 р. за № 1882/24414

ПОРЯДОК ведення Реєстру культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України

І. Загальні положення

1. Цей Порядок визначає процедуру ведення Реєстру культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України.

2. Реєстр культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України (далі — Реєстр культурних цінностей), — автоматизована система збирання, накопичення та обліку даних про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України.

Обробка персональних даних при внесенні їх до Реєстру культурних цінностей здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних» ( 2297-17 ).

3. Реєстр культурних цінностей формується з метою створення єдиної бази даних культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України.

4. У цьому Порядку терміни вживаються в значеннях, наведених в Законах України «Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей»( 1068-14 ), «Про музеї та музейну справу»( 249/95-ВР ), «Про бібліотеки і бібліотечну справу»( 32/95-ВР ), «Про Національний архівний фонд та архівні установи»( 3814-12 ).

5. Ведення Реєстру культурних цінностей здійснюється Департаментом культурної спадщини та культурних цінностей Мінкультури України (далі — Департамент).

ІІ. Вимоги до Реєстру культурних цінностей

1. Реєстр культурних цінностей є інформаційним ресурсом Мінкультури України, який ведеться з використанням інформаційних технологій.

2. Реєстр культурних цінностей ведеться в електронному вигляді державною мовою. Відомості про автора/виробника культурної цінності вносяться до Реєстру культурних цінностей мовою оригіналу.

3. Доступ до інформації, що міститься в Реєстрі культурних цінностей, забезпечується шляхом її оприлюднення на офіційному веб-сайті Мінкультури України.

ІІІ. Порядок подання інформації про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України

1. Мінкультури України надсилає письмовий запит до МЗС України за окремим переліком країн не частіше ніж один раз на півроку щодо отримання інформації про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України.

2. Інформація про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України, подається МЗС України до Мінкультури України.

3. Подання інформації здійснюється за формою Реєстру культурних цінностей, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України, затвердженою наказом Мінкультури України від 03 вересня 2013 року № 819, на паперових носіях, а також шляхом надсилання інформації на електронну адресу Департаменту.

4. Мінкультури України після отримання від МЗС України інформації про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України, вносить її до Реєстру культурних цінностей.

ІV. Порядок внесення відомостей до Реєстру культурних цінностей

1. Реєстр культурних цінностей формується шляхом внесення до нього інформації про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України.

2. Унесення інформації про культурні цінності, які пов’язані з історією українського народу і перебувають за межами України, до Реєстру культурних цінностей забезпечується Департаментом.

3. До Реєстру культурних цінностей вносяться інформація про культурні цінності та їх опис.

4. У розділі «Культурна цінність» розміщується фотографія культурної цінності, зазначаються вид культурної цінності (живопис, графіка, скульптура, декоративно-ужиткове мистецтво, архівний документ), назва культурної цінності (за наявності), автор/виробник (мовою оригіналу) культурної цінності, рік (період) створення, місце створення (місто, регіон, країна), опис культурної цінності (тема зображення культурних цінностей), матеріал (полотно, папір, картон, дерево, метал, камінь, глина, скло, тканина тощо), техніка (олія, акварель, гуаш, темпера, акрил, пастель, олівець, вугіль, сангіна, гризайль, сепія, перо, пластика, обробка твердих матеріалів, чеканка, різьблення, ткацтво, вишивка, розпис тощо), розміри (у сантиметрах), знаки і позначки (за наявності), стан збереження культурної цінності у власності юридичної чи фізичної особи на час надання інформації, кількість (в одиницях зберігання), оціночна (ринкова) вартість культурної цінності, власник культурної цінності (найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи, місто, регіон, країна).

Заступник директора Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей

В. В. Вечерський

Юридичний портал Справедливість

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Порядок ведення Реєстру культурних цінностей, які пов’язані ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca