AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, Міністерство охорони здоров'я УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 18.11.2013  № 981
  • Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 грудня 2013 р. за № 2067/24599

    Про затвердження Порядку видачі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків

    На виконання підпункту 9 пункту 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини ( 866-2008-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866, з метою поліпшення стану забезпечення захисту законних прав та інтересів дитини, батько, матір якої за наявності тривалої хвороби не можуть виконувати батьківські обов’язки, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Порядок видачі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, що додається.

    2. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити виконання цього наказу.

    3. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей) забезпечити подання цього наказу у встановленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра О. Толстанова.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Міністр

    Р. Богатирьова

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 18.11.2013  № 981

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 грудня 2013 р. за № 2067/24599

    ПОРЯДОК видачі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків

    1. Цей Порядок визначає механізм видачі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків (далі — Висновок ЛКК).

    2. Висновок ЛКК видається за формою, наведеною у додатку ( z2067-13 ) до цього Порядку, за зверненням служби у справах дітей за місцем виявлення дитини.

    3. Склад лікарсько-консультативної комісії (далі — ЛКК) закладу охорони здоров’я за місцем проживання (перебування) батька, матері дитини затверджується керівником закладу охорони здоров’я.

    У роботі ЛКК щодо видачі Висновку ЛКК можуть брати участь, за згодою, представники органів опіки та піклування.

    4. Підставою для видачі Висновку ЛКК є наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби з обмеженням життєдіяльності, а саме: повна нездатність до самообслуговування та повна залежність від інших осіб (необхідність постійного стороннього нагляду, догляду або допомоги).

    5. Звернення служби у справах дітей за місцем виявлення дитини розглядається ЛКК протягом тижня.

    6. Висновок ЛКК видається строково відповідно до перебігу хвороби та обмеження життєдіяльності і підлягає перегляду кожні півроку або у разі надходження заяви батька, матері щодо перегляду, яка розглядається протягом тижня.

    7. Висновок ЛКК про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, підписаний усіма членами ЛКК, записується до медичної карти амбулаторного хворого( z0669-12 ) (форма № 025/о) та журналу запису висновків лікарсько-консультативної комісії( z0684-12 ) (форма № 035/о), затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14 лютого 2012 року № 110 ( z0661-12 ), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 28 квітня 2012 року за № 661/20974.

    8. Висновок ЛКК, підписаний усіма членами ЛКК та засвідчений печаткою закладу охорони здоров’я, у структурі якого створено ЛКК, надається працівникам служби у справах дітей за місцем виявлення дитини.

    9. У разі незгоди з Висновком ЛКК батько, матір дитини з тривалою хворобою, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, мають право звернутися до Міністерства охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій щодо його оскарження або до суду.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги

    М. Хобзей

    Додаток до Порядку видачі висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків (пункт 2)

    ВИСНОВОК ( z2067-13 BF32.doc ) лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про наявність у батька, матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - матері дитини тривалої хвороби, яка перешкоджає виконанню ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca