AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


За три роки в Україні створено 5 тисяч 728 ОСББ

За три роки в Україні створено 5 тисяч 728 ОСББ«В ОСББ «Біном» у місті Луцьк, де сьогодні ми провели виїзну нараду, завдяки підтримці держави було проведено модернізацію будинку: замінено ліфти, проведено утеплення будинку, встановлено енергозберігаючі металопластикові вікна та енергозберігаючі світлодіодні лампи у місцях загального користування. Уряд, в рамках Програми активізації економіки, планує надавати підтримку ОСББ для підвищення якості комунальних послуг», — сказав Олександр Вілкул на виїзному засіданні Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ (об’єднань співвласників багатоквартирних будинків) у Луцьку.

Минулого року пільгові кредити отримали 11 ОСББ (на загальну суму 26,2 млн грн) для проведення ремонту, реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства.

«По-перше, ОСББ — це реальний механізм створення ефективного власника житла. По-друге, ОСББ має можливість залучати на власний вибір компанії по обслуговуванню будинків. Тобто, це стимулює розвиток малого та середнього бізнесу. Сприятиме розвитку економіки та створенню нових робочих місць», — сказав Олександр Вілкул.

В ході робочої поїздки до Луцька, Віце-прем’єр відвідав ОСББ «Біном» (м. Луцьк, проспект Перемоги, 10). Там, завдяки підтримці держави було проведено заміну ліфтів у 4 під’їздах, ведуться роботи по заміні ліфта у 5 під’їзді. А також, проведено утеплення пінополістерольними плитами зовнішніх стін будинку, встановлено енергозберігаючі металопластикові вікна на сходових клітках, у підвалі та на технічному поверсі, встановлено енергозберігаючі світлодіодні лампи у місцях загального користування.

«Це дозволило мешканцям на 50% скоротити витрати тепла під час опалювального сезону 2012/2013 років», — сказав Олександр Вілкул.

Він також зазначив, що наразі в Україні функціонує 16 тисяч 319 ОСББ. За 2010-2012 роки було створено 5 тисяч 728 ОСББ. На засіданні національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ, Олександр Вілкул поставив завдання активізувати створення ОСББ у всіх регіонах країни.

Олександр Вілкул зазначив, що в рамках Програми активізації економіки 2013-2014 рік, передбачається фінансова підтримка у створенні ОСББ, за рахунок надання фінансування на проведення ремонтів у будинках. Обов’язковою умовою буде використання будівельних матеріалів вітчизняного виробництва.

«Таким чином підвищиться якість проживання у будинках та стимулюється розвиток вітчизняного виробництва. Зокрема в будівельній галузі», — сказав Олександр Вілкул.

ДОВІДКА. ОСББ «Біном» отримав пільговий державний кредит в 2012 році для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів ЖКГ. Кредит надано терміном на 10 років з можливістю дострокового погашення. Розмір кредитної ставки — 3% річних. Повернення тіла кредиту починається через рік після отримання, а сплата відсотків — через три місяці з дня нарахування коштів.

Основними вимогами до ОСББ як до позичальників є:

зареєстровані не менше ніж за 12 місяців до звернення до банку щодо кредитування;

не менше ніж 90 % мешканців житлового будинку є членами ОСББ;

середній рівень збирання платежів за рік не нижче 85 % затвердженого кошторису;

рішення щодо отримання кредиту прийнято не менше ніж 80 % голосів членів ОСББ;

відсутність простроченої заборгованості перед ресурсопостачальними підприємствами;

відсутність судових позовів до Позичальника;

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - За три роки в Україні створено 5 тисяч 728 ОСББ, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca